Aanbieding schapenvacht

Reclame schapenvachten
Reclame schapenvachten

Volop aanbiedingen van schapenvachten van eigen schapen. Wij staan op de markt met verkoop van vers vlees en schapenvachten. Omdat wij zelf slachten kunnen wij u de mooiste schapenvachten aanbieden.

Aanbieding schapenvacht vanaf ā‚¬ 60,-

Onze sales schapenvachten begint bij ā‚¬ 60,- per schapenvacht. Dit zijn schapenvachten van ongeveer 90 tot 100 centimeter. Het is afhankelijk van het gebruik of u deze schapenvacht kan kopen. Wilt u een schapenvacht kopen voor op de bank of een stoel dan is 100 centimeter vaak voldoende.

Wilt u een schapenvacht voor de camper dan heeft u minimaal een vacht nodig van 125 centimeter lang. Deze schapenvachten kunnen wij u aanbieden voor ā‚¬ 95,- per stuk.

De prijzen van de aanbiedingen zijn dus afhankelijk van de maat van het schapenvacht. Hieronder een overzicht van alle prijzen.

  • Schapenvachten tot 90 centimeter ā‚¬ 60,-
  • Schapenvachten tot 110 centimeter ā‚¬ 75,-
  • Schapenvachten tot 135 centimeter ā‚¬ 95,-

Het kan zijn dat sommige schapenvachten die groter zijn dan 110 centimeter toch goedkoper verkocht worden voor de aanbiedingsprijs van ā‚¬ 75,-. De aanbiedingen zijn afhankelijk van de tijd dat men met een schapenvacht is bezig geweest. Over het algemeen kloppen de hier boven aangeboden prijzen van schapenvachten.

Aanbieding van warmste schapenvacht

Aanbieding schapenvacht
Aanbieding schapenvacht

Zowel de Texelaar, Moeflon als Toscaanse schapenvachten zijn de warmste en de zachtste schapenvachten. Het ligt aan uw smaak of u kiest voor een schapenvacht met iets langere en compactere wol constructie of kortere wol groei.

De Texelse schapenvachten en de Toscaanse schapenvachten zijn de meest verkochte vachten. Wij kunnen u de Toscaanse schapenvachten aanbieden vanaf ā‚¬ 75,-. per schapenvacht. Kijk naar de natuurlijke kleuren op deze foto’s. Een zachter schapenvacht bestaat niet.

Reclame schapenvachten
Reclame schapenvachten

Zelf schapenvachten uitzoeken

Of het een aanbieding is of niet, u moet altijd schapenvachten zelf uitzoeken. Elk detail van een schapenvacht moet u zien en voelen. Bel Cathy voor een afspraak gedurende 7 dagen per week. Bekijk onze reclames van schapenvachten. U zal begrijpen dat het kiezen uit vachten echt zelf gedaan moet worden.

Elke 14 dagen kunnen wij weer nieuwe schapenvachten aanbieden. Kom snel uitzoeken en maak altijd eerst een afspraak omdat wij zelf slachten en op de markt staan.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button