Aanbieding schapenvacht

Reclame schapenvachten
Reclame schapenvachten

Volop aanbiedingen van schapenvachten van eigen schapen. Wij staan op de markt met verkoop van vers vlees en vachten. Omdat wij zelf slachten kunnen wij u de mooiste schapenhuiden aanbieden.

Aanbieding vacht vanaf ā‚¬ 60,-

Onze sales vachten begint bij ā‚¬ 60,- per vacht. Dit zijn vachten van ongeveer 90 tot 100 centimeter. Het is afhankelijk van het gebruik of u dit vacht kan kopen. Wilt u een schapenvacht kopen voor op de bank of een stoel dan is 100 centimeter vaak voldoende.

Wilt u een schapenvacht voor de camper dan heeft u minimaal een vacht nodig van 125 centimeter lang. Deze vachten kunnen wij u aanbieden voor ā‚¬ 95,- per stuk.

De prijzen van de aanbiedingen zijn dus afhankelijk van de maat van het vacht. Hieronder een overzicht van alle prijzen.

  • Schapenvachten tot 90 centimeter ā‚¬ 60,-
  • Schapenvachten tot 110 centimeter ā‚¬ 75,-
  • Schapenvachten tot 135 centimeter ā‚¬ 95,-

Het kan zijn dat sommige vachten die groter zijn dan 110 centimeter toch goedkoper verkocht worden voor de aanbiedingsprijs van ā‚¬ 75,-. De aanbiedingen zijn afhankelijk van de tijd dat men met een vacht is bezig geweest. Over het algemeen kloppen de hier boven aangeboden prijzen van vachten.

Aanbieding van warmste vacht

Aanbieding schapenvacht
Aanbieding schapenvacht

Zowel de Texelaar, Moeflon als Toscaanse vachten zijn de warmste en de zachtste schapenvellen. Het ligt aan uw smaak of u kiest voor een schapenvacht met iets langere en compactere wol constructie of kortere wol groei.

De Texelse vachten en de Toscaanse vachten zijn de meest verkochte vachten. Wij kunnen u de Toscaanse vachten aanbieden vanaf ā‚¬ 75,-. per vacht. Kijk naar de natuurlijke kleuren op deze foto’s. Een zachter schapenvel bestaat niet.

Reclame schapenvachten
Reclame schapenvachten

Zelf vachten uitzoeken

Of het een aanbieding is of niet, u moet altijd vachten zelf uitzoeken. Elk detail van een schapenvacht moet u zien en voelen. Bel Cathy voor een afspraak gedurende 7 dagen per week. Bekijk onze reclames van schapenvachten. U zal begrijpen dat het kiezen uit vachten echt zelf gedaan moet worden.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button