Logo Schapenvacht24

Dikke schapenvachten

Dikke schapenvachten zijn de warmste en mooiste schapenvachten. Dikke schapenvachten hebben wij van de Texelaar en Moeflon. Cathy van schapenvacht24.nl is marktslager en slacht zelf runderen, schapen en lammeren. De mooiste en dikste schapenhuiden worden bewaard in het zout. Daarna worden de vachten geprepareerd tot dikke warme schapenvachten.

Waar worden dikke schapenvachten voor gebruikt?

Dikste schapenvachten
Dikste schapenvachten

Dikke schapenvachten zijn slijtvast en meestal kolossaal groot tot wel 145 centimeter. Vaak worden deze vachten gebruikt als:

  1. stoelhoes voor de camper
  2. op meubels
  3. op de grond in de huiskamer
  4. hulpmiddel tegen doorliggen

Waarom dikke schapenvachten zelf uitzoeken?

Cathy van schapenvacht24 gaat op afspraak met u de dikke schapenvachten bekijken. Omdat wij ook op de markt staan moet u telefonisch afspraak maken 7 dagen per week. Gaat u zelf een schapenvacht uitzoeken dan voelt u ook daadwerkelijk hoe zwaar en dik het schapenvacht is. U moet een schapenvacht beleven. De dikke Texelaar en moeflon vachten zijn erg in trek en worden vaak voor de gehele familie meegenomen. Maakt u een afspraak dan kunnen wij u ook direct vertellen hoeveel schapenvachten wij op voorraad hebben.

Schapenvachten geslacht voor het vlees

Wij slachten onze schapenvachten voor het vlees en dat wordt dus verkocht op de markt. De huiden is dus een bijproduct. Alleen de mooiste vachten leggen wij aan de kant om een mooi product van te maken. Minder mooie vachten gooien wij weg. Een schapenvacht kost namelijk bijna niets. U betaald echt de arbeidskosten, de winst en 21% BTW. Wilt u weten waar wij op de markt staan met schapenvachten en vlees? Bekijk deze pagina van de marktslager.

Ook op de markt hebben wij schapenvachten liggen maar beperkt. Het is beter een afspraak te maken om de dikste, warmste en mooiste schapenvachten uit te zoeken bij ons op de schapenzolder.

Schapenvacht en woninginrichting
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button