Duurzame schapenvachten kopen

Wanneer is een schapenvacht duurzaam? Duurzame schapenvachten zijn uitsluitend duurzaam als de schapen niet alleen voor de vacht wordt geslacht en wanneer de hele cyclus op 1 bedrijf plaats vindt. Dus geen eindeloze transporten voor verkoop vlees en transporten naar diverse steden alvorens de vacht op de plank ligt.

Waarom zijn onze schapenvachten duurzaam?

Omdat wij zelf slachten en ook daadwerkelijk alles van het schaap verkopen zijn wij duurzaam. Grote transporten vinden niet plaats en zowel het verse vlees als de natuurlijke schapenhuiden kan u bij ons kopen op de markt en in de schapenschuur in Elst gemeente Rhenen.

Milieu wordt amper belast bij het vervaardigen van onze duurzame schapenvachten. Koopt u ook een duurzaam schapenvacht bij schapenvacht24.nl via Cathy?

Duurzaam productieproces schapenvacht


Sorteren van schapenvachten na slachten

Vachten worden gesorteerd en in het zout gezet. Na een week of 4 worden de vachten gezuiverd.

Duurzaam gezouten schapenvachten

Het zout wordt verwijderd en de schapenvachten worden meermaals goed schoongemaakt. Het zouten van schapenvachten gebeurd om het rottingsproces tegen te gaan.

Schapenvacht kiekjes
Schapenvacht kiekjes

Duurzaam schapenvacht klaar voor verkoop

Daar liggen ze dan, duurzame schapenvellen klaar voor de verkoop op de markt. Kijk ook even op onze fotopagina. Wij verkopen onze schapenvachten niet online. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal en elke kleur is een tikkie anders. Bel ons gerust voor een afspraak, 7 dagen per week welkom bij Cathy in de schapenschuur te Elst (U) of op de markt. Lukt het niet om persoonlijk een vacht te kopen? Kijk even op onze schapenvacht online pagina. Via What’s app een schapenvacht kopen.

Waarom zijn jullie schapenvachten milieuvriendelijke schapenvachten en zijn deze schapenvachten duurder?

Omdat wij alles van het schaap gebruiken en verkopen en omdat er weinig kilometers gemaakt worden zijn onze schapenvachten milieuvriendelijk. Prijzen zijn niet hoger van onze duurzame schapenvachten. Wij kunnen vaak goedkoper leveren omdat er geen handel en kilometers tussen zit. Prijzen vanaf € 60,- voor super dikke schapenvachten.

Kan ik aan de schapenvachten zien dat deze milieuvriendelijk geproduceerd zijn?

Helaas kan u dat niet zien vandaar dat wij diverse foto’s van het gehele duurzame productieproces vertonen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button