Fleecedeken of Wollen deken

Fleecedeken of Wollen deken
Fleecedeken of Wollen deken

Kiezen tussen een schapenvacht, fleecedeken of wollendeken is wellicht moeilijk. Wollen deken noemt men ook wel een wollen plaid. Gaat u voor de goedkoopste oplossing dan wordt het meestal een fleecedeken kopen. Kies je voor echte warmte en een product wat nog zachter is dan hebben wij het over een zacht schapenvacht.

Schapenvacht versus fleecedeken

Fleecedeken is meestal polyester. Niets tegen polyester hoor, maar het verschil met een echt wollen schapenvacht is niet te vergelijken. Het voelt natuurlijk warmer aan en heeft nog oorspronkelijke kleuren. Dat is de reden dat u altijd bij ons een schapenvacht zelf moet uitzoeken. Zelfs vanuit Eindhoven komen ze naar Elst (U) om zachte warme vachten te kopen.

Wollen deken of plaid versus schapenvacht

Echte wollen dekens zijn heerlijk warm maar ga je deze vergelijken met een echt schapenvacht? U zal merken dat onze schapenvachten van eigen schapen veel zachter zijn. Met name onze Texelaar en Toscaanse schapenvachten zijn superzachte vachten. Geen plaid, warme deken of fleecedeken kan hier tegenaan.

Toscaanse schapenvacht versus wollen deken
Toscaanse schapenvacht versus wollen deken

Waarom zelf schapenvacht uitzoeken

Plaid versus schapenvacht
Plaid versus schapenvacht

Wij verkopen niets online omdat wij 100% achter het product staan en omdat wij precies uw smaak willen opzoeken. Niks geen standaard kleurtje of geverfd materiaal. Oorspronkelijke natuurlijke kleuren en gegarandeerde zachtheid dat is wat u moet ervaren.

Nogmaals niets tegen wollen dekens of plaids, heeft u die nodig om over een kast te gooien of voor over een fiets? Helemaal geweldig. Zoekt u een warm product die tegelijkertijd een geweldige uitstraling heeft en nog zachter is? Wij slachten jonge schapen omdat wij marektslager zijn. Familie maak hier een geweldig product van. Een wollen deken of plaid uit de fabriek kan niet op tegen onze zachte schapenvachten.

Bel voor afspraak

Bel altijd eerst voor een afspraak met Cathy: 06-45754325☎️ Omdat wij ook op de markt staan en zelf slachten moeten wij vooraf plannen. Wij staan u graag 7 dagen per week te woord. Een schapenvacht kopen is altijd voelen, ruiken en beleven. U moet de zachtheid en warmte van een schapenvacht beleven.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button