Gadgets

Trendy gadgets zijn schapenvachten. Decoratief en bijna overal voor te gebruiken gadget. Hebbedingetjes zoals schapenhuiden worden veel gebruikt voor:

  1. decoratie in woning
  2. In de camper
  3. In de auto
  4. Vacht voor in de tent
  5. Voor tuinmeubels
  6. Op de slaapkamer

Gadgets zoals schapenvachten koop je bij de vrouw die ook de schapen koopt. Schapenvachten zijn leuke gifts die nooit gaan vervelen.

Gifts schapenvellen

Gadget schapenvacht
Schapenvacht als gadget
Schapenvacht wit
Gifts schapenvachten

Trendy gadget #1 schapenhuiden gifts

Gadgets zijn decoratieve echte warme schapenvachten. Zowel in de winter als de zomer heerlijk warm en verkoelend. Gadgets zoals schapenvachten zijn namelijk zelfregulerend, past zich aan de omstandigheden aan. Gifts die nooit worden vergeten. Eigen line-up, slager met eigen vee.

Schapenvacht24.nl schapenhuiden van eigen schapen

Omdat Cathy van schapenvacht24 marktslager is en zelf koeien en schapen slacht voor vleesverkoop legt ze de mooiste vachten van koeien en schapen aan de kant. Hier worden de mooiste vachten van gemaakt door de familie. Een schapenvel als gadget kan je kopen in de schapenschuur te Elst (U). Leuke Gifts als geschenk voor een bekende.

De vachten moet je zelf uitzoeken. Online bestellen lukt niet. U krijgt dan nooit een vacht naar uw zin. Schapenvacht als Gadget moet zacht zijn en u moet de kleuren zelf zien. Heeft u geen tijd? Koop dan beter wat anders wat u wel online kan bestellen. Elk schapenvacht heeft een verhaal, u moet ze kunnen voelen en ruiken. Schapenvachten zijn Gadgets#1 in Nederland sinds 2022. Ook in 2023 zijn er al veel cadeaus in de vorm van schapenvachten verkocht.

Parkeren op eigen oprit om te laden

Het is mogelijk om de gadgets in te laden via onze oprit. Parkeren geen probleem. Bezichtigen en schapenvachten kopen kan op afspraak met Cathy.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button