Goedkoop schapenvacht

Wil jij voor een koopje een schapenvacht kopen? Een schapenvacht in de aanbieding kan mooi zijn maar let op de volgende zaken.

Goedkoop schapenvacht kopen
  • Zijn de schapenvachten dik?
  • Is het schapenvacht zacht?
  • Zie je in het licht meerdere kleuren in het vacht?
  • Is schapenvacht gelijkmatig van structuur en onbeschadigd?

Een goedkoop schapenvacht kopen kan via Cathy van schapenvacht24.nl. Wij voldoen aan de strengste eisen die klanten stellen. Verkoop van goedkope schapenvachten is voor ons geen probleem omdat alle vachten van eigen schapen zijn.

Schapenvachten op de markt en schapenschuur te Elst(U)

Verkoopprijzen van goedkope schapenvachten

Prijs van een schapenvacht begint bij € 60,- oplopend tot € 75,-. Wij slachten zelf en leggen de mooiste vellen aan de kant. Ook betaalbare koeienhuiden van eigen runderen hebben wij in het assortiment. Je moet de schapenvachten zelf komen voelen. Zachtheid en de kleur moet u beleven. Zoek de zachtste en warmste goedkope schapenvachten.

Koopje voor een schapenvacht

Wil jij voor een koopje schapenvellen kopen? Koop nooit een schapenvacht online. Je moet een schapenvacht voelen, ruiken en zien bij daglicht en in de schaduw. Thuis ligt de vacht toch ook niet altijd bij hetzelfde licht?

Het doet jou verbazen hoe een echte dikke schapenvacht kleurt in de schaduw en in het licht. Laat goedkoop geen duurkoop worden en kom kijken in onze schapenschuur.

Sterkste schapenvachten

Wit schapenvacht is het sterkste vacht. Daarna komen de bruine en moeflon schapenvachten. Ga je echt een schapenvacht gebruiken zoals op een bank, stoel of vrachtwagen?

Wordt jouw schapenvacht intensief gebruikt? Bruin schapenvacht of moeflon schapenvacht kan u dan ook voor kiezen.

Schapenvacht kado doen
Schapenvacht bruin sterk en slijtvast

Welke markten de goedkope schapenvachten?

Schapenvacht kopen op de volgende markten:

  1. dinsdag te Veenendaal tot 12.00 uur
  2. woensdag te Wageningen tot 12.00 uur
  3. donderdag in Rhenen tot 12.00 uur
  4. vrijdag Bennekom tot 12.00 uur
  5. zaterdag in Wageningen tot 16.00 uur

Schapenschuur Elst (U)

Goedkoop schapenvacht in de schapenschuur in Elst kopen kan na afspraak. Bel Cathy van schapenvacht24.nl op 06-45754325☎️

Zijn goedkope schapenvachten kwalitatief wel mooie vachten?

Wij verkopen goedkope schapenvachten omdat de vachten van eigen schapen komen. Wij staan op de markt als marktslager en slachten zelf. Omdat wij de dikste en warmste schapenvachten aan de kant leggen is de kwaliteit grandioos.

Op welke markten kunnen wij de schapenvachten zien, voelen en ruiken?

De schapenvachten kunnen jullie zien in Veenendaal op dinsdag, Wageningen op woensdag, Rhenen op donderdag, Bennekom op Vrijdag en Wageningen op zaterdag.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button