Groot schapenvacht

Groot schapenvacht kopen
Groot schapenvacht kopen

Groot of extra groot schapenvel kopen van eigen schapen? Wij staan op de markt met XXL schapenvachten en hebben thuis een schapenschuur waar u de mooiste en grootste vachten vindt . Enorm dikke grote schapenvachten van uitzonderlijke kwaliteit. Zoek het grootste en dikste schapenhuid uit.

Groot schapenvel en dikste vacht

Zoekt u een XXL schapenvel? Kijk dan met name ook naar de dikte van het vacht. Een dun schapenvel kan zacht zijn maar u bent daar snel door heen. Een dun schapenvel kopen betekent dat het vacht snel van formaat zal veranderen en de kans op gaten is aanzienlijk.

Let op! Ook voor de normale grote van schapenvachten is dikte belangrijk. Omdat wij zelf slachten en als marktslager op de markt staan zoeken wij de beste vachten uit. Uiteraard worden de schapen geslacht voor het vlees. Wij verkopen echter alles, er gaat niets van het schaap verloren. Kijk ook even op onze homepage.

Groot schapenvacht
Groot schapenvacht

Grootste en dikste vacht kwaliteit

XXL grote schapenvachten
XXL grote schapenvachten
Waar komen jullie schapenvachten vandaan en wat is de prijs van een goot schapenvacht?

Wij staan als slager op de markt en slachten zelf runderen en schapen. De mooiste vachten leggen wij aan de kant en die liggen bij ons in de schapenschuur en op de markt. Prijs is € 70,- voor een XXL vacht. Super dik en super zacht. Wit schapenvacht en moeflon schapenvacht zijn de dikste vachten

Moet ik deze schapenvachten op een bepaalde manier onderhouden?

Nee, gewoon af en toe met een matteklopper of met een stofzuiger op de laagste stand zuigen. Heeft u vlekken in de vacht behandel deze dan uitsluitend met iets groene zeep. Doe nooit en te nimmer een schapenvacht in de wasmachine. Paar keer per jaar luchten is geen enkel probleem.

Grootste vachten selecteren wij op kleur en maat. Een groot schapenhuid dus de XXL vacht begint bij 120 centimeter tot 140 centimeter. Grotere vachten bestaan niet van schapen. Zoekt u grotere vachten dan kan u ook op onze koeienhuiden pagina kijken. U ziet daar grotere huiden van 2 bij 2 meter ongeveer.

Kwaliteitscontrole vlees en vacht

Onze runderen en schapen lopen in Lith aan de Maas. Omdat schapen en koeien rechtstreeks van de boeren komt hebben wij alles in eigen hand. De meeste vachten van zowel schapen als koeien zijn niet bruikbaar om diverse redenen.

  1. te dunne schapenvacht
  2. beschadigde schapenvacht
  3. kleur schapenvacht valt tegen
  4. Koeienhuid beschadigd

Schapenvacht verkopen wij niet online

Grote schapenvachten verkopen wij niet online omdat er niet 1 schapenvacht hetzelfde is. Elk vacht is niet alleen anders van grootte of kleur maar elk groot schapenvacht is anders door de poolhoogte en schittering.

En wat denkt u van de zachtheid van schapenvachten? Op een foto ziet u een geweldige mooi schapenvacht staan. Enorm formaat met exact de juiste vachtdikte. Eenmaal thuis komt u er achter dat de vacht hard is. Wij hebben standaard een ruwe vacht hier liggen van een oude schaap en laten die u voelen.

Groot, dik en zacht schapenvacht ultieme geschenk

Grote, dikke en zachte schapenvachten
Grote, dikke en zachte schapenvachten

U ziet hierboven een foto van XXL schapenvachten op de zaterdagmarkt te Wageningen. Allemaal zacht, groot en dik. De dikte van een schapenvel vind ik het belangrijkste omdat de vacht dan levenslang zijn mooie kleuren behoud en in model blijft.

Onderhoud grote schapenvachten

Grote schapenvachten laten zich makkelijk onderhouden. Af en toe met de stofzuiger op een lage stand mag. Ook buiten luchten 2 keer per jaar is aan te raden. Heeft u vlekken in de vacht ga dit dan met driehoek groene zeep behandelen met klein beetje water. Doe nooit een schapenhuid in de wasmachine, dat is de grootste fout die best wel wat mensen maken.

Groot vacht kopen bel Cathy

Interesse in een groot XXL schapenvacht? Bel Cathy voor een afspraak op 06-45754325.

U bent 7 dagen per week welkom in de schapenschuur te Elst (U).

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button