Echte koeienhuiden kopen

Koeienhuid kopen
Koeienhuid kopen

Wij bieden betaalbare, echte koeienhuiden van hoge kwaliteit⭐. Het grootste aanbod, tegen eerlijke prijzen⭐. Kom langs en vind direct een koeienhuid dat bij jouw interieur past. Je bent 7 dagen per week welkom, bel gerust voor afspraak.

Assortiment koeienhuiden

Schitterende koeienhuiden van eigen koeien te koop tegen goed betaalbare prijzen. Omdat wij op de markt staan met Schapenvlees, rundvlees en kalfsvlees en omdat wij zelf slachten hebben wij schitterende:

  • Koeienvachten voor € 160,-
  • Kalfsvachten
  • Schapenvachten vanaf € 60,-

Goedkope koeienhuiden te koop met een schitterende gloed. Kopen van schapenvachten en koeienhuiden kan u alleen als u ze ziet, voelt en ruikt. Onze vachten zijn puur natuur en worden nooit per post verzonden.

Over ons

Wij staan sinds 1983 op de markt met vlees en vleeswaren. Sinds 2010 zijn wij echt alles gaan gebruiken van de koe en het schaap. U kan de schapenvachten en koeienhuiden kopen op de markt en bij ons in de Schapenschuur te Elst (U). Met de gehele familie zorgen wij voor tevreden klanten. Wij slachten 5 runderen in de week voor ons zelf. Via onze collega’s krijgen wij ook de mooiste vachten. Een koeienhuid is duurzaam en schitterend van kleur. Onze koeienvachten kan u niet online bestellen. U moet deze huiden met eigen ogen zien.

Koeienhuiden € 160,- per vacht

Slagersteam voor vlees, schapenvachten en koeienhuiden

Wekelijks ontvangen wij klanten uit geheel Europa. Jose Pico uit Mallorca komt jaarlijks met zijn Nederlandse vrouw schapenvachten kopen en koeienhuiden. Beiden hebben een Café Restaurant op het eiland. Schapenvacht voor in de stoelen en koeienhuid op de vloer bij de entree. Klanten zijn vaak op doorreis naar familie of vakantie. Sommige klanten komen specifiek 3 dagen naar Nederland voor de schapenvachten en koeienhuiden en maken er een feestje van.

Welke koeien gebruiken wij voor het vlees en de mooie koeienhuiden: Belgisch Witblauw, Verbeterd Roodbond, Limousine en Lakenvelders.

Hoe onderhoud je een koeienhuid?

Koeienhuiden zijn eyecatchers en liggen meestal centraal in de kamer of gang. Als het kan draai de koeienvellen 3 keer per jaar. Hierdoor wordt er over de vacht gelijkmatig gelopen.

Bij het onderhouden van een koeienhuid mag u de huid met een stofzuiger behandelen maar met de haarrichting mee. Gebruik de laagste zuigstand van de stofzuiger.

Vlekken op de koeienhuiden uitsluitend gebruiken met groene zeep. Lichtjes met papierrol inwrijven en opdeppen. Indien de koeienvacht hardnekkig vuil is kan het zijn dat u de vacht niet helemaal schoon krijgt. Nooit een koeienhuid in de wasmachine of droger doen!

Cathy van Schapenvacht24.nl

Cathy kan u alles vertellen over de schapenvachten en over de koeienhuiden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 06-45754325. Wilt u een Koeienvel komen uitzoeken? Altijd welkom op afspraak in onze schapenschuur.

Waar komen jullie koeienhuiden vandaan en wat kosten deze huiden per stuk?

Omdat wij marktslager zijn en zelf slachten zijn de koeienvachten allemaal van eigen runderen. Een koeienhuid kost ongeveer € 160,- per stuk.

Hoe groot zijn de koeienhuiden en zijn deze makkelijk te onderhouden?

Onze vleeskoeien hebben vachten van ongeveer 2 bij 2 vierkante meter en zijn makkelijk te onderhouden. U mag een koeienhuid met een stofzuiger  behandelen met de haarrichting mee. Heeft u vloerverwarming dan de koeienvacht maandelijks een beetje nat spuiten.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button