Echte koeienhuiden kopen

Koeienhuiden
Koeienhuiden

Vloerkleden van echte koeienhuiden van hoge kwaliteit⭐. Het grootste aanbod, tegen eerlijke prijzen⭐. Kom langs en vind direct een koeienhuid dat bij jouw interieur past. Vloerkleed van koeienvacht voor de slaapkamer, kamer of voor in de gang. Alles van eigen vee omdat wij slager zijn Koop een koeienhuid bij de bron. Je bent 7 dagen per week welkom, bel gerust voor afspraak.

Assortiment koeienhuiden

Schitterende koeienhuiden van eigen koeien te koop tegen goed betaalbare prijzen. Omdat wij op de markt staan als slager met Schapenvlees, rundvlees en kalfsvlees en omdat wij zelf slachten hebben wij schitterende:

  • Koeienvachten vanaf € 225,-
  • Kalfsvachten
  • Schapenhuiden vanaf € 60,-

Vloerkleed van koeienhuiden zijn geweldig om te zien. U kan geen vloerkleed van koeienvacht online bestellen. De echte kleur en geweldige uitstraling moet u zelf beleven. Ook de afmeting van zo’n koeienhuid als vloerkleed is belangrijk om te zien. Uw woninginrichting krijgt een boost door de koeienhuiden.

Koeienvacht Beige Wit
Koeienvacht Beige Wit
Koeienhuid Bruin Zwart
Koeienhuid Bruin Zwart
Koeienhuid Bruin
Koeienhuid Bruin

Goedkope koeienhuiden te koop met een schitterende gloed. Kopen van schapenvachten en koeienvachten kan u alleen als u ze ziet, voelt en ruikt. Onze vachten zijn puur natuur en worden nooit per post verzonden⭐. Omdat wij klein zijn en zelf slachten hebben wij nooit een grote voorraad met eigen koeienvellen. Zoek zelf een koeienhuid op, u moet ze kunnen zien en voelen.

Over ons

Wij staan sinds 1983 op de markt met vlees en vleeswaren. Sinds 2010 zijn wij echt alles gaan gebruiken van de koe en het schaap. U kan de schapenvachten en koeienhuiden kopen op de markt en bij ons in de Schapenschuur te Elst (U). Met de gehele familie zorgen wij voor tevreden klanten. Wij slachten 5 runderen in de week voor ons zelf. Via onze collega’s krijgen wij ook de mooiste vachten. Een koeienhuid is duurzaam en schitterend van kleur. Onze koeienvachten kan u niet online bestellen. U moet deze huiden met eigen ogen zien. Vloerkleed van koeienvachten is anders dan een tapijt leggen. Kom zelf de koeienvellen bekijken.

Koeienhuid
Koeienhuid

Koeienhuiden als vloerkleed € 225,- per vacht

Slagersteam voor vlees, schapenvachten en koeienhuiden

Wekelijks ontvangen wij klanten uit geheel Europa. Jose Pico uit Mallorca komt jaarlijks met zijn Nederlandse vrouw schapenvachten kopen en koeienhuiden. Beiden hebben een Café Restaurant op het eiland. Schapenvacht voor in de stoelen en koeienhuid op de vloer bij de entree. Klanten zijn vaak op doorreis naar familie of vakantie. Sommige klanten komen specifiek 3 dagen naar Nederland voor de schapenvachten en koeienhuiden en maken er een feestje van.

Welke koeien gebruiken wij voor het vlees en de mooie koeienhuiden: Belgisch Witblauw, Verbeterd Roodbond, Limousine en Lakenvelders.

Hoe onderhoud je een vloerkleed van koeienhuid?

Koeienhuiden zijn eyecatchers en liggen meestal centraal in de kamer of gang⭐. Als het kan draai de koeienvellen 3 keer per jaar. Hierdoor wordt er over de vacht gelijkmatig gelopen.

Bij het onderhouden van een koeienhuid mag u de huid met een stofzuiger behandelen maar met de haarrichting mee. Gebruik de laagste zuigstand van de stofzuiger.

Vlekken op de koeienhuiden uitsluitend behandelen met driehoek groene zeep. Lichtjes met papierrol inwrijven en opdeppen. Indien de koeienvacht hardnekkig vuil is kan het zijn dat u de vacht niet helemaal schoon krijgt. Nooit een koeienhuid in de wasmachine of droger doen! Vloerkleed van koeienhuid is geweldig.

Cathy van Schapenvacht24.nl

Cathy kan u alles vertellen over de schapenvachten en over de koeienhuiden. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 06-45754325. Wilt u een Koeienvel als vloerkleed komen uitzoeken? Altijd welkom op afspraak in onze schapenschuur.

Voorraad assortiment Koeienvachten

Onderstaande foto’s van koeienhuiden hebben wij met regelmaat. Onderstaande koeienvellen hoeven op dit moment hier niet aanwezig te zijn. Regelmatig zijn deze huiden op voorraad. Omdat wij zelf slachten en op de markt staan houden wij de voorraad beperkt.

Voorraad Koeienvachten regelmatig aanwezig

Exclusief vloerkleed van koeienhuid

Je woning inrichten met een exclusief vloerkleed van een koeienhuid die helemaal past bij de inrichting. Zo’n elegant vloerkleed heeft een afmeting van 1,5 bij 1,5 m2 tot 2 bij 2m. Een exclusieve woninginrichting is de combinatie vloerkleed van koeienhuid onder de tafel in de zitkamer met schapenvachten op elke hoek van de bank. Een chique combinatie die uw totale woning stijlvol opfleurt. Wij gaan op zoek naar schitterende schapenvachten die passen bij uw bankstel en die mooi uitkomen bij het schapenvacht. Deze natuurlijke vachten van eigen vee geen uw woning een “special look“. Zie hieronder een voorbeeld van een exclusief vloerkleed van koeienvacht met combinatie schapenvacht met terug komende stijlvolle kleuren.

Koeienvacht Bruin Zwart
Koeienvacht Bruin Zwart

Ik wil een Koeienhuid als vloerkleed hoe nu verder?

U wil graag een koeienvacht aanschaffen als vloerkleed en eventueel combineren met bijpassende schapenvachten voor op de bank, stoel of op de grond? Ga nu foto’s maken van uw inrichting. Wellicht ook van de aangrenzende kamer. Maak gerust foto’s van de muren. Neem deze foto’s mee en maak een afspraak. We gaan gezamenlijk kijken of een koeienhuid past bij de inrichting. Eventueel aangevuld met excentrieke schapenvellen. Bel ons voor een afspraak, 7 dagen per week. Cathy, 06-45754325.

Waar komen jullie koeienhuiden vandaan, wat kosten deze huiden per stuk en wat zijn de maten van de koeienvachten?

Omdat wij marktslager zijn en zelf slachten zijn de koeienvachten allemaal van eigen runderen. Een koeienhuid kost tussen de € 195,- en de € 295,- per stuk. Prijzen van koeienhuid is mede afhankelijk van de grootte. Huiden zijn tussen de 3m2 en 5m2. Alles van het rund wordt gebruikt, er gaat niets verloren.

Wij hebben belangstelling voor de koeienhuiden i.c.m. wellicht schapenvachten, moet ik nog ergens aan denken?

Maak foto’s van uw inrichting om te kijken welke koeienvachten passen bij uw woninginrichting. Op basis daarvan kan u eventueel een keuze maken voor bijpassende schapenvachten.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button