Kortharige schapenvachten

De meest verkochte schapenvachten zijn kortharige schapenvachten. Deze vachten zijn makkelijker te onderhouden dan langharige schapenvachten. Hieronder enkele schapenrassen die kortharig zijn.

  1. Heideschapenvacht
  2. Veluwse schapenvachten
  3. Toscaanse schapenvachten

Wat is de prijs van kortharige schapenvachten?

Een kortharig schapenvacht kost tussen de € 60,- en de € 75,- per stuk. Voor de rest van je leven zal je geen ander vacht nodig hebben. Vaak denken mensen dat langharige schapenvachten warmer zijn dan kortharige schapenvachten. Dit hoeft niet. Het warmste kortharige schapenvacht is het Toscaanse schapenvacht. De wolharen zijn kort maar zit erg dicht op elkaar gepakt. Het is een volumineus kortharig schapenvel, het meest verkochte vacht. Bezoek eens onze pagina met de voorraad schapenvachten.

Toscaanse schapenvacht versus wollen deken
Toscaanse schapenvacht versus wollen deken

Waar worden kortharige schapenvachten voor gebruikt?

Veelal worden kortharige schapenvachten gebruikt als decoratie op banken en stoelen. Ook in de Camper als stoelhoes om ontspannen te rijden. Ook voor de warmte op de camping worden kortharige schapenvachten veel gebruikt. Schapenhuiden verlengen de zomer.

Let op! Wilt u een schapenvacht kopen? Zoek altijd een bedrijf waar u kortharige schapenvachten zelf kan uitzoeken.

Waar kan ik zelf kortharige schapenvachten uitzoeken?

Schapenvacht uitzoeken
Schapenvacht uitzoeken

Cathy van schapenvacht24.nl staat op de markt en heeft een schapenschuur in Elst (U) met honderden kortharige schapenvachten. Cathy is marktslager en slacht zelf, het vlees en de vachten worden verkocht. Wij zijn een duurzaam bedrijf omdat alles van het schaap en de koe wordt verkocht.

Zoekt u een vacht met korte haren en heerlijk zacht Maak een afspraak met Cathy ☎️ 0645754325, u bent 7 dagen in de week welkom in onze schapenschuur.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button