Logo Schapenvacht24

Moeflon schapenvacht

Een Moeflon schapenvacht is een dik vacht met ontzettend veel warmte. Omdat wij zelf slachten wij en op de markt staan met vlees worden deze vachten bewaard in het zout. Nadat wij voldoende Moeflon schapenvachten gespaard hebben worden ze gereinigd met shampoo en gelooid. Kom zelf Moeflon schapenvacht uitzoeken op de markt of in onze schuur te Elst(U) Rhenen. U moet vachten zien en beleven. Lees alles over ons op schapenvacht24.nl.

Zoutbak voor Moeflonvachten

Moeflon schapenvacht zuiveren met zout

Soms liggen de schapenvachten wel 4 weken in het zout. Daarna wordt een moeflon schapenvacht gereinigd. Met een Moeflon schapenvacht kom je echt de winter door en het is heerlijk warm in het voor- en najaar voor buiten op het terras.

Moeflon schapenvachten groot en dik

Interesse in schapenvacht kopen? Bezoek dan altijd onze schapenzolder en kom schapenvachten uitzoeken. Maak altijd een afspraak als u schapenvachten wil zoeken. De dikste en grootste schapenvachten die wij hebben zijn:

  • Moeflon schapenachten
  • Heideschapen
  • Tesselaar

Vachten zijn zwaar en ontzettend dik. Lengte tot 140 cm. Wilt u meer met uw woninginrichting doen? Kijk eens op de pagina over koeienhuiden voor meer informatie. Koeienvellen zijn sfeer makende vachten.

Onze klanten komen uit heel Europa. Klanten uit Duisland kopen hier Texelse schapenvachten.

Wat zijn de kenmerken van Moeflon schapenvachten?

Moeflon schapenvachten zijn super warm en dik. Over het algemeen zijn ze erg groot, robuust en zware schapenvachten. Moeflon schapenvellen zijn ook oersterk. Houdt u van zachte warme schapenvachten dan zijn moeflon schapenvachten een echte aanrader.

Wat zijn de prijzen van Moeflon schapenvachten?

De Moeflon vellen zijn vanaf € 70.- per stuk verkrijgbaar. U moet deze vachten altijd zelf uitzoeken. Deze vachten zijn superzacht maar er zijn ook moeflon schapenvellen die hard zijn. Overtuig jezelf en kom deze schapenvachten voelen en ruiken. Verkrijgbaar van € 100 cm tot 150 cm. Altijd op afspraak omdat wij ook op de markt staan.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button