An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen.  Schitterende schapenvachten van eigen schapen te koop. Wij slachten zelf  en  staan op de markt  met vers vlees en schapenvachten. Zie hieronder voor de open huis dagen, zonder afspraak gezellig welkom. Goedkope schapenvachten kopen, voor ieder schapenvacht is wel een huis.

 

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen

 

Open huis Schapenvachten 16 dec. 2018 vanaf 12.00 uur

 

  • Zondag 16 december 2018 vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur

 

Schapenvachten te koop

Schapenvachten te koop

 

Adres schapenschuur: Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen. Schapenvachten schuur 12 minuten van Ouwehand Dierenpark.

Goedkope schapenvacht v.a. € 55,- per stuk

Goedkope schapenvacht en een dikke kwaliteit dat is wat u van ons kan verwachten. Een open huis is bedoeld om kennis te maken met alle schapenvachten. Als u denkt dat wij alle kleuren hebben dan heeft u het mis. Geen enkele schapenvacht heeft dezelfde kleur. Ook 2000 witte vachten hebben allemaal een andere tint. Dat is het mooie van een schapenvacht. Elk vacht verteld u een ander verhaal. Er is vast een verhaal wat bij u past. Kijk verder als u meer wil weten over ons. 

Elk schapenvacht heeft een verhaal

Elk schapenvacht heeft een verhaal

Schapenvacht betoverd uw omgeving

Een schapenvacht betoverd uw omgeving.  Wekelijks hebben wij een nieuwe collectie. Wij sparen de dikke schapenvachten op en de familie maakt er een mooi product van. Buiten de open dagen om kan u met ons een afspraak maken om onze schapenvellen te bekijken. Kijk ook even naar onze witte schapenvachten.

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen

Open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen

Schapenvachten op open huis dag in Elst (U) gemeente Rhenen

Tijdens de open huis dagen op zondagen is er altijd een gezellige sfeer. U kan verwachten dat alle maten en kleuren  van de schapenvachten aanwezig zijn. Er is ruimschoots parkeergelegenheid bij en rond om onze schuur.

Schapenvacht kopen pinnen kan op zondag

Schapenvachten kopen op open huis dagen

Schapenvachten kopen op open huis dagen

Komt u gezellig snuffelen in onze schapenschuur? Luister naar de verhalen van onze schapenvachten. U kan bij ons op zondag ook pinnen. Bekijk ook onze schapenvachten voorraad video.

Schapenvachten rassen

Koopt u bij ons vers lamsvlees of een schapenvacht of lamsvacht dan zal u de volgende schapenrassen tegen komen.

  • Mouflon
  • Texelaar
  • Heideschaap
  • Kempische schapenvacht
  • Cambridge
Bel voor info

Bel voor info

Wij houden met slachten ook rekening met de schapenvacht zodat er niets van de schapen verloren gaan.  Duurzame werkzaamheden en dus een duurzaam schapenvacht, goed voor iedereen. Lees meer over onze schapenvachten. U bent welkom met het open huis Schapenvachten vanaf € 55 te Elst Rhenen.