Open huis schapenvachten

Schapenvacht zoeken? Kom naar open huis. Schoolweg 82 te Elst (U) gemeente Rhenen. Schitterende schapenvachten te zien van eigen schapen op deze kijkdag. Steeds meer mensen vervangen Wollen deken, plaids en fleecedekens voor een echt schapenvel U moet wel stressbestendig zijn als u vachten komt kijken. Kiezen is lastig omdat alle vachten zacht zijn en elke vacht een specifieke kleur heeft.

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Cathy staat op de markt als marktslager, alle vachten zijn van eigen schapen omdat wij zelf slachten. Alles van het vlees wordt verkocht, de super mooie warme vachten leggen wij in het zout en daar worden de mooiste vachten van gemaakt. Kan u niet op de open huis dag? Maak een afspraak om te komen kijken.

Kijkdag vachten alle maten en kleuren

Op deze kijkdag kan u genieten van Nederlands zachtste vachten met bijzondere kleuren. Ons paradepaardje zijn de Toscaanse schapenhuiden. Als u dit vacht ziet, voelt en ruikt dan laat u het vacht niet meer los. Zachtere vachten bestaan er niet. Natuurlijke kleuren van schapen die wij als vlees al verkocht hebben op de markt in Veenendaal, Wageningen, Bennekom en Rhenen.

Onze klanten komen uit geheel Nederland. Veel mensen komen uit de regio Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Breda, Ede, Almere, Amsterdam en Amersfoort om schapenvacht te kopen op de kijkdag.

Open huis schapenvachten
Open huis schapenvachten

Is open dag niet mogelijk?

Is het voor u niet mogelijk om op de open dag te komen kijken? Maak dan een afspraak met Cathy van schapenvacht24. Bel 06-45754325 ☎️. U mag 7 dagen per week komen kijken op afspraak. Aanbiedingen van schapenvachten gelden ook buiten de open huis dagen om.

Kijkdag schapenvachten
Kijkdag schapenvachten
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button