Over ons

Hoe is schapenvacht24 ontstaan? Duurzaam omgaan met alles wat leeft. Onze oorspronkelijke werkzaamheden en waar wij nu staan met onze schapenvachten.

Onderhoud van koeienhuiden

Over Cathy

In de jaren 60 heeft mijn vader Anton van Hunnik de slagerij van mijn opa overgenomen op de Da Costastraat te Veenendaal. Vanuit de hele regio kwamen mensen vlees halen in de winkel. Mijn vader slachtte koeien, schapen en varkens. Alle worstsoorten en patés werden zelf gemaakt. In die tijd werd er weinig tot niets gedaan met de schapenvachten en koeienhuiden. Sinds 24 augustus 1983 sta ik op de markt met vers vlees, vleeswaren, worst, salades en eigengemaakte paté’s. Door de loop der jaren is er veel veranderd in het koopproces van een klant. Er wordt steeds meer afstand gedaan van het kijken naar de laagste prijzen. Kwaliteit en duurzaamheid is de trend. Niets gaat bij ons verloren, schapenvellen en koeienvellen worden nu vervaardigd tot een hoogstaand product. Wij verkopen onze schapenvachten al vanaf €55,- per stuk.  

Eigen schapen in Lith aan de Maas

In Lith aan de Maas hebben wij ons vee heerlijk staan te grazen. De vrijheid en rijpheid van het vlees kan je proeven en beleven. Door de rust en het goede leven van het vee heeft dat ook zijn uitstraling op onze schapenvachten. Fantastische warme kleuren, van wit en grijs t/m bruin en multicolor. Elk vacht verteld zijn eigen verhaal. Onze schapenvachten gaan nooit vervelen. Uiteindelijk zijn wij pas in 2010 begonnen met de verkoop van onze eigen schapenvachten.

Onze schapenschuur

Het kopen van een schapenvacht kan echt niet door op een website te klikken en te bestellen. De vacht is altijd anders dan u dacht. U moet de vacht voelen en zien, u moet kunnen vergelijken. Onze schapenvachten verdienen een nieuwe eigenaar die specifiek voor dat vacht heeft gekozen. U bent welkom op de markt of bij ons in de schapenschuur op afspraak, waar wij sedert 2010 een opslag hebben op de Schoolweg 82 te Elst (U). Voor de schapenvachten kunt u dus ook op de markt terecht echter is daar een beperkte keuze. Wij kunnen helaas niet alles meenemen. Voor een ruime keuze is het beter om onze schapenschuur te bezoeken. Ook schapenvachten voor de slaapkamer. Wilt u langskomen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn flexibel qua tijden.

Onze schapenvachten

Onze schapenvachten en over ons
Onze schapenvachten en over ons
Natuurlijk schapenvacht kopen
Natuurlijk schapenvacht kopen
Call Now Button