An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top
 
Grootste aanbod schapenvachten

Over ons

Maak kennis met Schapenvacht24.nl!

Cathy van de Straat van Hunnik; aangenaam!

In de jaren 60 heeft mijn vader Anton van Hunnik de slagerij van mijn opa overgenomen op de Da Costastraat te Veenendaal. Vanuit de hele regio kwamen mensen vlees halen in de winkel. Mijn vader slachtte koeien, schapen en varkens. Alle worstsoorten en pate’s werden zelf gemaakt. In die tijd werd er weinig tot niets gedaan met de schapenvachten en koeienhuiden.

Schapen, lammeren en runderen in Lith aan de Maas

In Lith aan de Maas hebben wij ons vee heerlijk staan te grazen. De vrijheid en rijpheid van het vlees kan je proeven en beleven. Door de rust en het goede leven van het vee heeft dat ook zijn uitstraling op onze schapenvachten. Fantastische warme kleuren. Elk vacht verteld zijn eigen verhaal. Onze schapenvachten gaan nooit vervelen. Uiteindelijk zijn wij pas in 2010 begonnen met de verkoop van onze eigen schapenvachten.

Sinds 1983 marktslager

Wij staan sinds 24 augustus 1983 op de markt met vers vlees, vleeswaren, worst, salades en eigengemaakte paté’s. Door de loop der jaren is er veel veranderd in het koopproces van een klant. Huidige consumenten kopen kritischer en zijn veeleisender geworden. Er wordt steeds meer afstand gedaan van het kijken naar de laagste prijzen. Kwaliteit en duurzaamheid is de trend. Wij hebben daar op ingehaakt. Niets gaat verloren, schapenvellen en koeienvellen worden nu vervaardigd tot een hoogstaand product. Wij verkopen onze schapenvachten al vanaf € 55,- per stuk. U bent welkom op de markt of bij ons in de schapenschuur op afspraak. Kijk ook even naar de data voor open huis.

Welkom in onze schapenschuur op afspraak

Sedert 2010 hebben wij een opslag in onze schapenschuur op de Schoolweg 82 te Elst (U) gemeente Rhenen. Uitsluitend op afspraak kunt u bij ons terecht omdat wij dus ook nog op de markt staan en zelf slachten. Bel mij gerust op 06-45754325 voor een afspraak. Wij zijn flexibel qua tijden.

Waarom wij niet verzenden…?

Het kopen van een schapenvacht kan echt niet door op een website te klikken en te bestellen. De vacht is altijd anders dan u dacht. U moet de vacht voelen en zien, u moet kunnen vergelijken. Elk witte of bruine schapenvachten hebben diverse tinten die op een foto niet uitkomen. Onze schapenvachten verdienen een nieuwe eigenaar die specifiek voor dat vacht heeft gekozen.

Open huis zondag 16 dec. 2018 van 12.00 uur tot 16.30 uur

Schoolweg 82, 3921CG Elst (U)

Voor de open huis dagen afspraak niet nodig.

Ook op de markt

Voor de schapenvachten kan u ook op de markt terecht echter daar is een beperkte keuze. Wij kunnen helaas niet alles meenemen. Voor een ruime keuze is het beter om onze schapenschuur te bezoeken. Gaat u naar de markt dan bent u welkom op de volgende dagen.

  • Dinsdag ochtend Veenendaal
  • Woensdagochtend Wageningen
  • Donderdagochtend Rhenen
  • Vrijdagochtend Bennekom
  • Zaterdag gehele dag Wageningen

Maak een afspraak

Maak dus snel een afspraak om te komen neuzen in de schapenschuur. Meestal mogelijk om op dezelfde dag te komen kijken in Elst (U). Wij zitten 10 minuten van Ouwehands Dierenpark. Bel mij op 06-45754325.

Plan direct je afspraak!

Bel Cathy!

06-45754325