Prijzen van schapenvachten

Lees hier alles over onze prijzen van onze schapenvachten van eigen schapen. Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen zijn wij marktslager op de markt en verkopen wij alles van het schaap en het rund. Hieronder richtprijzen omdat de uiteindelijke verkoopprijs van een schapenvacht toch afhankelijk blijft van de tijd dat men met de vachten bezig is.

Prijzen van kortharige en langharige schapenvachten tot 95 cm

Prijs van langharig of kortharig schapenvacht tot 95 cm zal ongeveer € 55,- bedragen. Ook deze vachten zijn schitterende vachten in allerlei kleuren.

Prijzen schapenvacht langharig
Prijzen schapenvacht langharig
Langharig schapenvacht prijs
Langharig schapenvacht prijs

Prijzen van schapenvachten van 100 centimeter of iets groter bedragen tussen de € 65,- en de € 75,-. U moet schapenvachten zelf uitzoeken. Online kopen is kansloos.

Prijzen van schapenvachten tot 1,5 meter

Schapenvacht prijs van grote schapenvachten tot 150 centimeter bedragen over het algemeen tussen de € 75,- en de € 95,-. Alle schapenvachten zijn van eigen schapen, behalve de IJslandse schapenvachten.

Prijzen van schapenvachten
Prijzen van schapenvachten

De XXL schapenvachten tot 150 centimeter worden vaak gebruikt voor de Camper of voor in de tent. Afmetingen kunnen iets afwijken maar alle schapenvachten van deze lengte en prijs passen in de camper of auto.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button