Schapenvacht Almere

Schapenvacht Almere
Schapenvacht Almere

Komt u uit regio Almere, Lelystad, Harderwijk, Dronten of huizen en wilt u echte schapenvachten kopen? Online kan je geen schapenvachten uitzoeken omdat je de ware kleuren niet ziet. Schapenvachten moet je kunnen voelen, ruiken en zien. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal.

Schapenvellen zelf uitzoeken bij Cathy

Almere, Lelystad, Dronten, Zwolle koopt schapenvachten in Elst (U)
Almere, Lelystad, Dronten, Zwolle koopt schapenvachten in Elst (U)

U bent binnen 1 uur rijden bij Cathy van schapenvacht24.nl. in Elst (U) gemeente Rhenen. Cathy is marktslager en heeft vachten van eigen schapen. Wij slachten zelf en alle vellen worden door de familie tot een mooi product gemaakt.

Echte schapenvachten kopen kan alleen als u de vachten zelf uitzoekt. U zal zien dat geen enkel schapenvacht hetzelfde is en dat het dan lastig genoeg is om een keuze te maken. Online schapenvellen kopen is onmogelijk. u zal nooit de ware kleuren zien, dat is ook de reden dat wij vachten nooit verzenden.

Maak afspraak met Cathy van schapenvacht24.nl

Omdat wij zelf slachten en op de markt staan is het belangrijk dat u vooraf een afspraak met ons maakt. U bent 7 dagen per week welkom in Elst (U) in de schapenschuur. Bel Cathy op 06-45754325 voor een afspraak.

Wij hebben altijd minimaal 200 vachten op voorraad anders maken wij geen afspraak met u. Binnen 1 uur rijden vachten halen voor de rest van uw leven is de moeite waar

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button