Schapenvacht als isolatie

Schapenvacht kopen voor de schitterende kleuren en als isolatie. Zowel met koude dagen als warme dagen werkt een schapenvacht isolerend. Energieprijzen zijn nog nooit zo hoog geweest. Een schapenvacht geeft jou gratis warmte en gezelligheid in huis.

Schapenvacht als isolatie
Schapenvacht als isolatie

Schapenvacht geeft gratis warmte

Warm schapenvacht geeft met koude dagen GRATIS warmte. Isolerend karakter en met schitterende kleuren. Leg een paar schapenvachten op de bank, de vloer of in bed. U zal zien dat u energiezuinig leeft. Ga zelf een schapenvacht uitzoeken en koop geen schapenvacht online.

Klimaatvriendelijk schapenvacht bespaart je duizenden euro’s per jaar

Met een schapenvacht verwarm jij jezelf direct. Het duurt geen uur tot dat het warm is. Een geringe investering voor schapenvachten brengt jouw veel warmte. De thermostaat kan je op 16 graden zetten. Gaat u slapen dan heeft u geen verwarming nodig. Heeft u het in de nacht vaak koud overweeg dan om een schapenvacht te kopen. Directe warmte en klimaatvriendelijk.

Schapenvacht klimaatvriendelijk direct warm
Schapenvacht klimaatvriendelijk direct warm

Geef om klimaat en gezelligheid met schapenvachten

Is schapenvacht24.nl wel klimaatvriendelijk bezig? Zeker, wij staan op de markt met vlees en vleeswaren. Wij slachten zelf en leggen alle vachten apart. Na het zouten en schoonmaken worden de vachten geprepareerd tot een schitterend warm product. Niets van een schaap gaat verloren. De hartjes et cetera gaat naar klanten met honden, het vlees wordt op de markt verkocht en de schapenvachten worden hier in de schapenschuur en op de markt verkocht. Klimaatvriendelijk bezig toch. Echt schapenvacht kopen van de marktslager die alles verwerkt.

Schapenvacht van eigen schapen
Schapenvacht van eigen schapen

Warme schapenvachten uitzoeken

Heerlijk warm en klimaatvriendelijk schapenvacht kopen? Wij verzenden niet, dagelijks komen tientallen mensen op afspraak in onze schapenschuur. Bel Cathy op 0645754325.

Wij hebben uitsluitend dikke grote vachten van 120cm tot 135 cm. Dikke warme gezellige schapenvachten tegen de kou. Kom zelf de schapenvachten uitzoeken.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button