Schapenvacht Amersfoort

Klanten uit Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Soest, Utrecht en Apeldoorn komen schapenvachten halen bij Cathy van schapenvacht24 omdat het vachten zijn van eigen schapen. Wij staan op de markt met vers vlees en slachten zelf. De mooiste huiden worden vervaardigd tot een geweldig product.

Schapenhuiden kan je niet online kopen. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Een minimale kleurverandering betekent een totaal ander vacht. Op een foto ziet een vacht er anders uit. Een schapenvel kopen is voelen, zien en ruiken. Bij Cathy kan u kiezen uit honderden vachten in verschillende maten en kleuren.

Van Amersfoort of Apeldoorn naar Elst (U) vachten kopen

Binnen 45 minuten bent u in Elst (U) Gemeente Rhenen. Schapenhuiden zoeken vanuit Amersfoort duurt niet langer dan boodschappen doen in uw supermarkt. Onze vachten koopt u voor de rest van uw leven. Als marktslager sorteren wij de mooiste vachten. Bel voor afspraak 06-45754325 ☎️

Schapenvacht Amersfoort
Schapenvacht Amersfoort

Niet alleen vanuit Amersfoort maar ook uit Eindhoven komen mensen vachten uitzoeken.

Schapenvachten van eigen schapen
Schapenvachten van eigen schapen

Als marktslager hebben wij de kwaliteit zelf in de hand

Omdat wij op de markt staan als marktslager hebben wij de kwaliteit zelf in handen. Heerlijke lamsstoofpotje is bekend in heel Nederland net zoals de vachten. Ook Edenaren bezoeken onze vachten.

Schapenvachten Apeldoorn
Schapenvachten Apeldoorn
Jullie zijn marktslager betekent dat dat de schapenvachten van jullie eigen schapen zijn?

Alle schapenvachten zijn van eigen schapen omdat wij ook zelf slachten.

Wat zijn de zachtste en warmste schapenvachten?

De zachtste schapenvachten zijn de Toscaanse schapenvachten die verkrijgbaar zijn vanaf 100 centimeter tot 125 centimeter.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button