Schapenvacht Blaricum

Woont u in de regio Blaricum, Hilversum en wilt u een schapenvacht bekijken? Schitterende vachten van eigen schapen omdat wij op de markt staan met vlees als marktslager. Alles van het schaap wordt verkocht. Familie zoekt de mooiste vachten uit welke u moet zien voordat u deze schapenhuiden aanschaft. Hieronder een selectie vachten.

Van Blaricum naar Elst (U) Rhenen 45 minuten

Ongeveer 45 minuten rijden van Blaricum vindt u onze vachtenschuur met honderden vachten. Wij verzenden geen schapenhuiden online omdat elk schapenvacht een eigen verhaal, een eigen kleur en geur heeft. Op een foto is het onmogelijk kopen.

Ook de zachtheid van een vacht moet u ervaren. Wij hebben uitsluitend zachte huiden omdat het jonge schapen zijn. Dit is zowel goed voor het vlees als het vacht. Onderling tussen de schapenrassen kan het zijn dat een ras nog zachter is. Wij hebben voor u Het Toscaanse schapenvacht en de Texelaar welke op dit moment de zachtste vachten zijn. Vanuit Blaricum of Hilversum vachten kopen in Elst (U) is goed te doen.

Altijd Cathy bellen voor afspraak☎️. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten zijn wij niet altijd aanwezig. Graag willen wij daarom tijd voor u vrij maken gedurende 7 dagen per week.

Uit alle windstreken komen ze naar Elst voor schapenhuiden

Vanuit de regio Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven, Ede, Bloemendaal en Hilversum komen klanten schapenhuiden kopen voor de bank, stoel, vloer, bed en de camper. Steeds vaker worden wij bezocht door klanten uit Duitsland, België en zelfs Gran Canaria. Klanten uit het buitenland zijn vaak zakenmensen die bijvoorbeeld hun restaurant of kantoor willen Restylen.

Schapenvacht Blaricum
Schapenvacht Blaricum
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button