Schapenvacht Blaricum

Woont u in de regio Blaricum, Hilversum en wilt u een schapenvacht kopen? Schitterende vachten van eigen schapen omdat wij op de markt staan met vlees als marktslager. Alles van het schaap wordt verkocht. Familie zoekt de mooiste vachten uit welke u moet zien voordat u deze schapenvachten aanschaft. Hieronder een selectie vachten.

Van Blaricum naar Elst (U) Rhenen 45 minuten

Ongeveer 45 minuten rijden van Blaricum vindt u onze vachtenschuur met honderden schapenvachten. Wij verzenden geen schapenvachten online omdat elke schapenvacht een eigen verhaal, een eigen kleur en geur heeft. Op een foto is onmogelijk kopen.

Ook de zachtheid van een schapenvacht moet u ervaren. Wij hebben uitsluitend zachte vachten omdat het jonge schapen zijn. Dit is zowel goed voor het vlees als het schapenvacht. Onderling tussen de schapenrassen kan het zijn dat een ras nog zachter is. Wij hebben voor u Het Toscaanse schapenvacht en de Texelaar welke op dit moment de zachtste vachten zijn. Vanuit Blaricum of Hilversum schapenvacht kopen in Elst (U) is goed te doen.

Altijd Cathy bellen voor afspraak☎️. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten zijn wij niet altijd aanwezig. Graag willen wij daarom tijd voor u vrij maken gedurende 7 dagen per week.

Uit alle windstreken komen ze naar Elst voor schapenvachten

Vanuit de regio Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven, Ede, Bloemendaal en Hilversum komen klanten schapenvachten kopen voor de bank, stoel, vloer, bed en de camper. Steeds vaker worden wij bezocht door klanten uit Duitsland, België en zelfs Gran Canaria. Klanten uit het buitenland zijn vaak zakenmensen die bijvoorbeeld hun restaurant of kantoor willen Restylen.

Schapenvacht Blaricum
Schapenvacht Blaricum
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button