Schapenvacht Camper

Natuurlijke schapenvachten voor de camper als:

  1. Natuurlijk warm en verkoelende stoelhoes
  2. Decoratief voor de inrichting Camper
  3. Stoelhoes voor buitenmeubels

Schapenvacht voor camper en buitenmeubels

Heerlijke hoezen van natuurlijke schapenvachten van eigen schapen. Wij staan als marktslager op diverse markten in het midden van het land. Omdat wij zelf slachten en alles van een schaap gebruiken verkopen wij niet alleen schapenvachten voor wooncomfort binnen maar ook voor mensen die campers, caravans en boten hebben.

Schapenvachten voor Campers, Caravans en boten groter

Wekelijks komen consumenten met Campers of caravans naar onze schapenvachtenschuur in Elst (U) Rhenen. Met de camper en al om te kijken hoe een wagen vol met pure natuurlijke schapenvachten er uit ziet. In eerste instantie als aankleding in de caravan of Camper. Als stoelhoes voor de Camper wordt hij ook gekocht.

Schapenvacht in boten puur natuur

Verschillende weertypes op het water trotseren met warm natuurlijk schapenvacht. Uiteraard is het op het water vochtiger dan op het land. Hoe vaak heeft u meegemaakt dat kussens gaan schimmelen? Heeft u wel eens een schapenvacht met schimmelplekken gezien? Wij ook niet. Onze natuurlijke super dikke warme schapenvachten vanaf 1 meter tot 140cm hebben wij van eigen schapen.

Maak een afspraak met Cathy en kom de mooiste schapenvachten uitzoeken voor uw Camper of Caravan.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button