Schapenvacht grijs kopen

Op zoek naar grijze vachten? Wij bieden een ruim assortiment met zachte vachten van bruin grijze schapen aan.  Een combinatie van grijs met bruine kleuren is vaak een zachter schapenvacht.

Schitterende grijs bruine schapenhuiden uit onze special line. Schapenvacht te koop voor jong en oud. Schapenvacht moet u echt zelf komen uitzoeken. 

 

Grijs schapenvacht zoeken

Zie hieronder de vachten die op dit moment op voorraad zijn. Schitterende grijze bruin grijze schapenvellen. U moet de vachten zien onder diverse lichtomstandigheden zodat u de kleur ziet.

Schapenvacht Veenendaal
Schapenvacht Veenendaal
Schapenvacht te koop
Schapenvacht te koop
Eigen schapen

Vachten van eigen schapen

Unieke schapenvachten

Elke vacht heeft zijn eigen verhaal

Kom langs

7 dagen per week geopend, klik hier om naar de schapenvachten te gaan.

Schapenvacht grijs op de grond

Grijze schapenvachten

Schapenhuiden in het grijs kopen vanaf € 60,- per stuk bij Cathy. Grijze schapenrassen die wij vaak in ons assortiment schapenvachten hebben zijn:

  • Bizet schapen
  • Cambridge schapen
  • Heideschaap
  • Moeflon schapenvacht

Voortreffelijk stukje vlees voor de consument en schitterende dikke grijze zachte vachten voor de handel.

Over Schapenvacht24

Toen wij in 1983 begonnen op de markt met vers vlees zoals Rund, kalf, schaap en lamsvlees konden wij ons toen niet voorstellen dat wij zoveel vachten zouden gaan verkopen.

Schitterende grijze schapenhuiden of grijs bruin schapenvachten zijn erg in trek.  Bekijk ook onze grijs bruine schapenvachten. Overtuig je zelf en maak een afspraak en geniet van onze grijze schapenhuiden.

Schapenvacht voor openhaard

Schapenvellen van grijze schapen

Schapenvacht grijs zoeken
Schapenvacht grijs zoeken

Waar moet u aan denken als u bij Cathy schapenhuiden gaat kopen. Schapenhuiden zoeken doet u aan de hand van uw inrichting, tegels en meubilair. Maak wat foto’s van uw eigen Kamer. Slaapkamer, keuken of Steigerhouten meubelen.

Hoe moderner de inrichting hoe meer wij aanbevelen om warme kleuren vachten te kopen. Grijze vachten kan eigenlijk overal bij. Koopt u meerdere schapenvachten dan leggen wij ze hier in de schapenschuur in Elst (U) naast elkaar. Bel eerst voor een afspraak met Cathy: 06-45754325.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Schapenvacht

Kom langs in de schapenschuur

Vachten online kopen kan niet. Kleuren van vachten wijken 75% af van de werkelijkheid. Dat is de reden dat wij in 2010 zijn overgestapt van online naar persoonlijke bediening.

U moet alle vachten zien in het licht en duister. Zie welk vacht u koopt. Elk schapenvacht heeft zijn verhaal, kom luisteren naar de verhalen van alle vachten van Cathy.

Call Now Button