Schapenvacht kopen in Wijk bij Duurstede

Schapenvacht kopen in Wijk bij Duurstede
Schapenvacht kopen in Wijk bij Duurstede

Komt u uit Wijk bij Duurstede, Culemborg, Leersum, Amerongen, Doorn of Driebergen Zeist dan kan u binnen 30 minuten schapenvachten kopen in Elst (U) Rhenen. Veel klanten uit de regio Wijk bij Duurstede en Ede komen in Elst (U) vachten kopen.

Cathy staat op de markt in de regio als slager. Vachten zijn van eigen schapen omdat wij zelf slachten. Alles van het schaap wordt verkocht.

Online vachten zoeken kan niet

Het is onmogelijk om schapenhuiden online uit te zoeken. U moet altijd vachten zelf zien, voelen en ruiken. Alle vachten hebben een ander verhaal en net een andere kleur. Een ritje van 5 minuten tot 25 minuten vanaf Wijk bij Duurstede of Doorn naar Elst (U) mag geen probleem zijn.

Waar komen kopende klanten vandaan?

De meeste klanten van ons komen uit het westen van het land. Uit Rotterdam, Amsterdam en Utrecht komen veel klanten schapenhuiden uitzoeken. Cathy van schapenvacht24.nl is 7 dagen bereikbaar voor een afspraak. U kan ook ons 7 dagen per week bereiken als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.

Waar worden de vachten voor gebruikt?

Schapenvellen worden gebruikt als decoratie op de bank of een stoel. Ook voor de Camper, auto of voor in bed. Woont u in de regio Doorn of Leersum? Kom vachten kopen in Elst gemeente Rhenen bij Cathy.

Restyle uw woning en laat u verassen door de ontelbare mogelijkheden van schapenhuiden.

Hoe ver is het rijden van Wijk bij Duurstede naar de schapenvachten schuur in Elst (U) bij Rhenen?

Gaat u met het pontje dan zal u ongeveer 25 minuten onderweg zijn.

Hoeveel schapenvachten kunnen wij uit kiezenšŸ‘?

U heeft de keuze uit minimaal 250 schapenvachten. De schapenhuiden hebben allen een andere kleur. U moet zelf een schapenvacht voelen en zien. Zo maar online kopen betekent dat u nooit de ware kleuren ziet.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button