Schapenvacht kopen

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Een schapenvacht kopen doe je daar waar je de vachten zelf mag uitzoeken. Ik ben Cathy van de Straat de marktslager en wij verkopen vlees en schapenvachten van eigen schapen. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal, zachtheid en diversiteit aan kleuren. Het kopen van een schapenvacht kan nooit online omdat je gegarandeerd niet de zachtste schapenvacht krijgt en ook niet de juiste kleur. Bel mij ☎️ 7 dagen per week voor afspraak

Waar op letten bij schapenvacht kopen?

Schapenvlees en schapenvachten
Schapenvlees en schapenvachten

Bij het kopen van een schapenvacht let je op de volgende zaken?

 1. Waar ga ik het schapenvacht voor gebruiken?
 2. Hoe kleurt het schapenvacht in het donker, de schaduw en in het licht?
 3. Is het schapenvacht zacht genoeg voor mijn doel?
 4. Welke lengte van de schapenvachten passen bij mijn doel?

Schapenvacht kopen na drie ja’s!

Schapenvachten van Marktslager Cathy
Schapenvachten van Marktslager Cathy

Schapenvachten kopen kan pas als je op 3 vragen positief kan antwoorden. Het positief antwoorden dat je een schapenvacht wel leuk vind is niet voldoende om er een te kopen. Drie ja’s op de volgende vragen geven.

 • Is het schapenvacht groot genoeg voor mijn doel? Weet dat je schapenvachten voor Campers minimaal een lengte moeten hebben van 140 centimeter. Een schapenvacht kopen voor de hond kan meestal met een schapenhuid van 110 centimeter. Koop je een schapenvacht voor op de bank of stoel dan kan je een keuze maken tussen schapenvachten van 110 centimeter tot 125 centimeter. Kan je hier een “ja” op geven? Nu verder naar de volgende vraag.
 • Ben ik tevreden met de kleur van het vacht onder diverse lichtomstandigheden? Je moet het schapenvacht zien in het schemer en in het licht. Ik durf te wedden dat u schrikt van de afwijking. Pas als het schapenvacht bevalt in het donker, het schemer en buiten dan kan je verder met vraag 3.
 • Is het schapenvacht zacht genoeg voor mijn doel? Veel schapenvachten zijn niet echt zacht. Dit heeft onder andere te maken met de leeftijd van de schapen. Wij verkopen puur zachte schapenvachten omdat wij jonge schapen kopen. Vlees van lammeren en jonge schapen smaakt geweldig. Hierdoor hebben wij super zachte schapenvachten te koop. Het zachtste schapenvacht is het Toscaanse schapenvacht en de Moeflon schapenvacht.

Schapenvacht kopen na akkoord zachtheid, kleur en maat

Dus ja tegen de kleuren, zachtheid en de lengte van het schapenvacht. Schapenvacht kopen is verantwoord. Online schapenvacht kopen lukt dus niet en zullen wij ook nooit doen. Respect voor mens en dier, vachten moeten bij mensen passen. Schapenvachten gaan de rest van je leven met je mee. Bel mij ☎️ gerust voor een afspraak om te komen kijken en denk aan de 3 ja’s.

Lamsstoofpotje van de markt
Lamsstoofpotje van de markt

Schapenvachten kopen 7 dagen per week bij Cathy

Schapenvachten kopen kan 7 dagen per week na afspraak. De reden is dat wij zelf slachten en op de markt staan. Mijn man of ik zelf zijn altijd wel in staat om u te helpen maar wij moeten dat wel vooraf weten.

Schapenvachten van eigen schapen
Schapenvachten van eigen schapen

Welke schapenvachten te koop?

Er zijn verschrikkelijk veel schapenvachten te koop maar de meest verkochte schapenvachten zijn:

 • Moeflon schapenvacht
 • Texels schapenvacht
 • Toscaans schapenvacht
 • Heide schapenvacht
 • Veluws schapenvacht
Schapenvacht voor de hond of poes
Schapenvacht voor de hond of poes

Schapenvacht kopen en keuze stress

Dagelijks hebben wij tussen de 350 en 500 schapenvachten te koop. U moet dus wel tegen keuze stres kunnen. Op de foto hierboven ziet u aan de onderzijde 3 nagenoeg dezelfde schapenvachten liggen. Ik zal u een geheim verklappen. Als we het licht halveren dan lijken ze niet meer op elkaar. Gaan de lampen volop aan dan kleurt het schapenvacht weer anders. U zal zien dat een schapenvacht kopen nooit online lukt. U zal later blij zijn dat u een ritje heeft gemaakt naar Elst (U).

Schapenvacht kopen door zelf te kiezen goud waard

Iedereen gaat zich hechten aan een schapenvacht. Het is voor uw gevoel belangrijk om dat schapenvacht te kiezen welke u past. U weet zeker dat u het juiste schapenvacht heeft gekocht omdat u alle schapenvachten heeft gezien. Alleen op deze wijze kan u een schapenvacht kopen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button