Schapenvacht kussens

Schapenvachten kussens koop je bij Cathy van schapenvacht24.nl. Wij staan op de markt met vlees en vachten. Wij slachten zelf en hebben meer dan 700 schapenvachten in onze schapenschuur. Sierkussens van schapenvachten kan je bij ons in diverse kleuren kopen. Je moet ze zelf uitzoeken. Elk schapenvacht of schapenvachtkussen is uniek. Kleuren kan je niet online zien. Kom kijken bij onze voorraad schapenvachten en schapenvachten kussens van eigen schapen. Bel altijd eerst voor een afspraak met mij: Cathy 06-45754325ā˜Žļø

Waarom wij schapenvacht kussens verkopen?

Tijdens het snijden van schapenvachten worden er regelmatig foutjes gemaakt. Het schapenvacht wordt dan te klein voor de verkoop en daarom worden hier schitterende kussens van de schapenvachten gemaakt. Een sierstuk op de bank, stoel of in de Camper. Regelmatig komen klanten schapenvachten voor de camper of voor in de caravan kopen. Twee schapenvacht kussens en een bruin grijs Toscaans schapenvacht wordt dan meestal meegenomen voor op het tafeltje en voor op de bank.

Sierkussens van schapenvachten is in!

Je haalt gezelligheid in huis met de schapenvachtenkussens van ons. Schapenvachten en de schapenvachten kussens doen wonderen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button