Schapenvacht Leiden

Schapenvacht Leiden
Schapenvacht Leiden

Wilt u een schapenhuid aanschaffen en woont u in de regio Leiden, Rijsburg, Leiderdorp, Oegstgeest of Sassenheim? Binnen één uur rijden bent u in de schapenschuur te Elst gemeente Rhenen. Gaat u een schapenvacht uitzoeken dan moet u deze altijd zelf uitzoeken. Een vacht moet je kunnen zien en voelen,

Komt u uit Leiden, vachten kiezen binnen een uur

Binnen een uur rijden vanaf Leiden bent u bij de schapenschuur van Cathy van schapenvacht 24.nl. Cathy is marktslager en slacht schapen voor het vlees. Op de markt wordt het schapenvlees en rundvlees verkocht. Veel mensen uit de regio Leiden en Katwijk aan zee komen vachten kiezen in Elst (U).

Schapenvellen koopt u niet jaarlijks. De kwaliteit van de vachten zijn geweldig en daar kan u de rest van uw leven mee verder. Om deze reden is het niet erg om zelf de reuk van vachten te ruiken en de kleuren zelf uit te zoeken. U zal merken dat het zelf uitzoeken al lastig is. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Bel altijd eerst Cathy voor een afspraak. U bent dan 7 dagen per week welkom.

Voorraad vachten

Hieronder ziet u een selectie van schapenvellen die wij meestal op voorraad hebben. Maak snel afspraak met Cathy en kom langs.

Grijs schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen uit Katwijk, Leiden of Sassenheim
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button