Multicolor schapenvacht

Natuurlijke gekleurde schapenvachten (Multicolor) zijn de meest verkochte huiden. Omdat je zoveel natuurlijke kleuren hebt van bruin grijs naar bruin wit is er voor iedereen wel een vacht. Sinds 2023 worden deze vachten verkocht voor in de Camper. Gekleurde vachten is een ander woord voor Multi Color.

Een Multicolor vacht voor iedereen

Naar de schapenvachten
Naar de schapenvachten

 

Zachte Multicolor schapenvachten van eigen schapen. Schapenvacht te koop voor een eerlijke prijs. Zie hieronder Natuurlijke gekleurde schapenvachten🐑.

Schapenvacht grijs
Langharige schapenvachten

Lees alles over langharige IJslandse schapenvachten

Kortharige schapenvachten

De zachtste kortharige vachten vindt je hier.

Kom langs en maak een afspraak

7 dagen per week geopend

Schapenvacht
Schapenvacht

Multi color schapenvachten

Wat zijn Multi Color vachten? Multi Color vachten zijn gekleurde schapenvachten. Een gekleurd schapenvacht is meestal voor 50% hetzelfde gekleurd, de overige 50% bestaat uit meerdere kleuren.

Deze schapenhuiden zijn ook vanaf 110 cm te koop. Multi Color Schapenvacht kan overwegend bruin zijn maar ook overwegend grijs. Bijzondere schapenhuiden vanaf € 60,- tot € 95,- per stuk afhankelijk van de dikte en de maat. Het dikste vacht is bruin. Bruine schapenvacht kopen is verzekerd van sterke vachten met gloeiende kleuren.

Natuurlijke Multicolor vachten op video

Over Schapenvacht24

Onze werkzaamheden kan je eigenlijk niet in 1 dag stoppen. Ik ben blij dat de gehele familie meewerkt. Patrick, Nicole, Jesper, Christa, mijn moeder Ciska en mijn man Lex zorgen er voor dat er voldoende voorraad vachten zijn.

Zonder de inzet van de gehele familie is het onmogelijk om superieure kwaliteit vlees en schapenvachten te leveren. Maak gerust met mij een afspraak om schapenvachten te bezichtigen. Tel: 06-45754325, Cathy van de Straat.

Schapenvacht voor openhaard

Gekleurde schapenvachten

Multicolor schapenvacht, ook wel gemixte vachten zijn beperkt aanwezig. Ongeveer 25% van alle vachten zijn gekleurd. Welke schapenrassen hebben wij voor Multi Color schapenhuiden?

  • Dassenkop Texelaars
  • Solognot
  • Heidenschaap

Bel Cathy voor een afspraak. Telefoon: 06-45754325. 7 dagen per week mogelijk. Schapenvachten kopen doet u het beste overdag. Wij kunnen u dan de kleuren laten zien en de schaduw en daglicht. Wij creëren dezelfde situatie als bij u thuis.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Witte schapenvachten

Kom bij ons langs

Bezoek Cathy van schapenvacht24 en zoek de mooiste schapenhuiden. Multicolor vachten maar ook mooie bruine cognac kleurige schapenhuiden, de trend van 2024. Tendens verkoop schapenvachten is 50% bruine vachten, 20 % Multi Colour vachten, 10% witte vachten en 10% Moeflon schapenvachten. U bent welkom op de markt, zie hieronder de marktdagen als u een schapenvacht op de markt wil kopen.

Ook welkom in Elst op de Schoolweg 82, 3921 CG. Altijd eerst bellen voor afspraak, u krijgt dan 100% aandacht en alle tijd.

Veelgestelde vragen

Gemixte schapenvachten, ook wel Multi Color vachten zijn inderdaad iets dunner dan Moeflons of witte vachten. Dit ligt aan het ras. Een Multicolor schapenvacht is echter niet minder warm dan een dik schapenvacht. Dit komt omdat de wol groei dichter op elkaar zit. Het zijn schitterende vellen die overal in elke woning zal pronken. Het zijn ook nog eens goedkope schapenvachten omdat Multicolor vachten ook van eigen schapen zijn. U moet echt schapenvachten zelf uitzoeken. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal.

Prijzen van Multicolor zijn vanaf €60,- per stuk. U kan deze vachten makkelijk onderhouden met een stofzuiger op standje laag. Verder mag u eventueel Driehoek Groene zeep gebruiken om de vacht schoon te maken. Nooit vachten in wasmachine of droger stoppen.

Call Now Button