Multicolor schapenvacht

Zachte Multicolor schapenvachten van eigen schapen. Te koop voor een eerlijke prijs. Zie hieronder Natuurlijke schapenvachten kleuren 🐑.

Natuurlijke schapenvachten Clasic line
Natuurlijke schapenvachten Clasic line

Een Multicolor schapenvacht voor iedereen

Natuurlijke schapenvachten in Multicolor zijn de meest verkochte schapenvachten. Omdat je zoveel natuurlijke kleuren hebt van bruin grijs naar bruin wit is er voor iedereen wel een schapenvacht. Sinds 2023 worden deze vachten verkocht voor in de Camper.

Multicolor schapenvacht
Multicolor schapenvacht
Eigen schapen

Vachten van eigen schapen

Unieke schapenvachten

Elke vacht heeft zijn eigen verhaal

Kom langs

7 dagen per week geopend

Schapenvacht

Multi color schapenvachten

Wat zijn Multi Color schapenvachten? Multi Color schapenvachten zijn vachten met gemixte kleuren. Een multi Color vacht is meestal voor 50% hetzelfde gekleurd, de overige 50% bestaat uit meerdere kleuren.

Deze schapenvachten zijn ook vanaf 110 cm te koop. Multi Color Schapenvacht kan overwegend bruin zijn maar ook overwegend grijs. Bijzondere schapenvachten vanaf € 60,- tot € 78,- per stuk afhankelijk van de dikte en de maat. Het dikste schapenvacht is bruin. Bruine schapenvacht kopen is verzekerd van sterke vachten met gloeiende kleuren.

Natuurlijke Multicolor schapenvachten op video

Over Schapenvacht24

Onze werkzaamheden kan je eigenlijk niet in 1 dag stoppen. Ik ben blij dat de gehele familie meewerkt. Patrick, Nicole, Jesper, Christa, mijn moeder Ciska en mijn man Lex zorgen er voor dat er voldoende voorraad vachten zijn.

Zonder de inzet van de gehele familie is het onmogelijk om superieure kwaliteit vlees en schapenvachten te leveren. Maak gerust met mij een afspraak om schapenvachten te bezichtigen. Tel: 06-45754325, Cathy van de Straat.

Schapenvacht voor openhaard

Gemixte schapenvachten

Multicolor schapenvacht, ook wel gemixte schapenvachten zijn beperkt aanwezig. Ongeveer 25% van alle schapenvachten zijn Multicolor. Welke schapenrassen hebben wij voor Multi Color schapenvachten?

  • Dassenkop Texelaars
  • Solognot
  • Heidenschaap

Bel Cathy voor een afspraak. Telefoon: 06-45754325. 7 dagen per week mogelijk. Schapenvachten kopen doet u het beste overdag. Wij kunnen u dan de kleuren laten zien en de schaduw en daglicht. Wij creëren dezelfde situatie als bij u thuis.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Verschillende schapenvachten op tafel

Kom bij ons langs

Bezoek Cathy van schapenvacht24 en zoek de mooiste schapenvachten. Multicolor schapenvachten maar ook mooie bruine cognac kleurige schapenvachten, de trend van 2023-2024. Tendens verkoop schapenvachten is 50% bruine vachten, 20 % Multi Colour vachten, 10% witte schapenvachten en 10% Moeflon schapenvachten. U bent welkom op de markt, zie hieronder de marktdagen als u schapenvacht op de markt wil kopen.

Ook welkom in Elst op de Schoolweg 82, 3921 CG. Altijd eerst bellen voor afspraak, u krijgt dan 100% aandacht en alle tijd.

Veelgestelde vragen

Gemixte schapenvachten, ook wel Multi Color vachten zijn inderdaad iets dunner dan Moeflons of witte vachten. Dit ligt aan het ras. Een Multicolor schapenvacht is echter niet minder warm dan een dik schapenvacht. Dit komt omdat de wol groei dichter op elkaar zit. Het zijn schitterende vellen die overal in elke woning zal pronken. Het zijn ook nog eens goedkope schapenvachten omdat Multicolor vachten ook van eigen schapen zijn. U moet echt schapenvachten zelf uitzoeken. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal.

Prijzen van Multicolor zijn vanaf €60,- per stuk. U kan deze vachten makkelijk onderhouden met een stofzuiger op standje laag. Verder mag u eventueel Driehoek Groene zeep gebruiken om de vacht schoon te maken. Nooit vachten in wasmachine of droger stoppen.

Call Now Button