Schapenvacht Nijmegen

Schapenvacht Nijmegen
Schapenvacht Nijmegen

Komt u uit de regio Nijmegen Arnhem en Zevenaar en zoekt u schapenvachten? In Elst (U) gemeente Rhenen kan u genieten van honderden vachten van eigen schapen. Wij zijn marktslager en verkopen niet alleen het vlees maar ook de huiden. Alles van het schaap wordt verkocht. Veel klanten uit Gelderland bezoeken onze schapenschuur om schapenhuiden te zien en te kopen.

Klanten uit Arnhem Nijmegen en Zevenaar kopen vachten in Elst (U)

Schapenvachten kopen vanuit Arnhem
Schapenvachten kopen vanuit Arnhem

Schapenhuiden moet u voelen en zien. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal. De juiste kleuren kan u niet online zien. Wij laten u zien hoe de vachten zich verhouden in het kustlicht, de schaduw en het zonlicht. Het is net of u dagelijks andere vachten hebt liggen.

Schapenvachten kopen vanuit Arnhem Nijmegen 35 minuten
Schapenvachten kopen vanuit Arnhem Nijmegen 35 minuten

Vanaf Nijmegen Arnhem vachten zoeken

Komt u uit de regio van Arnhem Nijmegen en wilt u schapenvellen komen kijken? Binnen 35 minuten zit u in Elst gemeente Rhenen. Vanaf Zevenaar naar de schapenschuur bedraagt 45 minuten. Maak altijd een afspraak met Cathy☎️. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten zijn wij 7 dagen per week druk. Uiteraard bent u bij ons 7 dagen per week welkom als u even vooraf belt. Meestal kunnen wij voor dezelfde dag nog een afspraak inplannen.

Lamspotje om te stoven en schapenhuiden

Klanten komen niet alleen uit Arnhem of Nijmegen schapenvachten kopen. Ook uit Maastricht en Eindhoven komen mensen vachten zoeken en ook onze heerlijke lamsstoofpot.

Wellicht klinkt het u niet goed in de oren maar ook het lamsstoofpotje verkopen wij aan klanten uit Stein, Usquert, Jubbega en Wolfheze. Zomaar even op tafel gooien waar klanten vandaan komen om schapenvachten te kopen en voor de lamsstoofpotjes.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button