Logo Schapenvacht24

Schapenvacht online

Online schapenvachtbestellen via What’s app zodat je zeker weet dat je de mooiste schapenvacht te pakken hebt. Cathy van schapenvacht24.nl verkoopt schapenvachten van eigen schapen. Wij staan op de markt met vlees en de vachten worden elders gelooid. Eenmaal terug in de schapenschuur dan liggen onze schitterende schapenvachten te wachten op een eigenaar. Wij adviseren klanten altijd om een afspraak te maken zodat je zelf schapenvachten kan uitzoeken. Schapenvacht moet je voelen, ruiken en zien. Lukt dat niet dan doen we het op de What’s app methode en dan online een schapenvacht verzenden.

Online schapenvacht kopen na What’s app foto/film

Schapenvacht online bestellen
Schapenvacht online bestellen

Online schapenvacht verkopen doen wij uitsluitend nadat u via What’s app onze voorraad schapenvachten gezien hebt. U geeft vervolgens aan welke vachten u graag van dichtbij wil zien. Wij zorgen direct voor de close-up foto van uw zachte schapenvacht. Online schapenvacht kopen van een website met specifieke verlichting om schapenvachten te bewerken zijn wij geen voorstander van. Wij willen graag dat u de kleur ziet zoals hij er werkelijk uit ziet.

Websiteverkoop schapenvacht via What’s app is succesvol

Schapenvacht via What’s app en online bestellen

Een schapenvacht verkopen via onze website schapenvacht24.nl en What’s app is een groot succes. Sinds april 2022 doen wij op deze wijze zaken en wij hebben nog nooit een schapenvacht terug gekregen. Online schapenvachten verkoop via What’s app is een oplossing als u:

1. Slecht ter been bent
2. Echt nooit geen tijd hebt
3. Ouderen die gebonden zijn

Online schapenvachten uitzoeken gebeurd vooral door ouderen en mensen die zelf 5 of 6 dagen in de week werken. Het is een uitkomst om schapenvachten te vinden via What’s app en vervolgens te bestellen. Uitsluitend online schapenvacht kopen is een groot risico op teleurstelling.

Online schapenvacht kopen via What’s app voor zekerheid

Schapenvacht online kopen
Schapenvacht online kopen

Heb je geen tijd om persoonlijk een schapenvacht uit te zoeken? Stuur ons een What’s app bericht om de schapenvachtvoorraad te zien. Maak daarna je keuze. Online schapenvacht kopen nadat je via What’s app je keuze hebt gemaakt is veiliger. Wilt u graag persoonlijk onze schapenschuur bezoeken? Bel Cathy op 06-45754325.

Schapenvacht op de markt kopen?

U kan ons bezoeken op de volgende markten als u online schapenvacht kopen niets vindt.

Dinsdagochtend markt Veenendaal tot 12.30 uur

Woensdagochtend markt Wageningen tot 13.00 uur

Donderdagochtend markt Rhenen tot 12.00 uur

Vrijdagochtend markt Bennekom tot 12.30 uur

Zaterdag dag markt Wageningen tot 16.00 uur

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button