Schapenvacht op slaapkamer

Een schapenvacht op slaapkamer als vloerkleed is heerlijk zacht. Steeds vaker kopen klanten schapenvachten voor de:

  1. slaapkamer
  2. badkamer

Een schapenvacht op je slaapkamer geeft een rustige sfeer. Heerlijk zacht en warm als je uit bed komt of naar bed gaat. Een schapenvacht is de ideale rustgevende factor die past in de slaapkamer. Ook voor in de badkamer worden steeds vaker schapenvachten gekocht. Stap je uit het bad of uit de douche? Schapenvachten helpen je ontspannen.

Schapenvacht voor naast het bed
Schapenvacht voor naast het bed

Grootte van een schapenvacht op slaapkamer?

Wilt u een schapenvacht op slaapkamer voor naast u bed dan heeft u met 2 zaken te maken.

  • Hoe lang is het bed op de slaapkamer
  • Staat er een nachtkastje naast hoe diep is die

Welke lengte voor schapenvacht op slaapkamer

Schapenvacht op slaapkamer

Heeft u een bed van 180 cm bij 180 cm en heeft u geen nachtkastje naast het bed staan dan heeft u een schapenvacht nodig van minimaal 110.cm op de slaapkamer. Heeft u wel een nachtkastje staan dan is een schapenvacht naast het bed van 100 cm voldoende.

Heeft u een bed van 2 meter bij 2 meter en geen nachtkastje naast het bed op de slaapkamer? Schapenvacht van minimaal 130 cm naast het bed is voldoende. Heeft u wel een nachtkastje naast het bed op de slaapkamer dan is 120 cm voldoende.

Schapenvacht voor in het bed kan ook. Handig is dan om de grootste schapenvacht te kopen.

Prijzen van schapenvacht op de slaapkamer

De prijs van een schapenvacht op de slaapkamer is afhankelijk van de lengte. U moet rekening houden dat schapenvachten tussen de € 60,- en de € 85,- kosten per stuk via schapenvacht24.nl van Cathy. Een schapenvacht naast het bed of voor in het bed moet zacht en dik zijn. Gaat u op de zachtheid bezuinigen of op de dikte dan kan u beter een vloerkleed kopen voor in de slaapkamer.

Schapenvacht voor slaapkamer zelf uitzoeken

Wij staan op de markt met vlees en schapenvachten. Omdat wij zelf slachten hebben wij de mooiste en zachtste schapenvachten voor op de slaapkamer. U moet echt een schapenvacht zelf komen uitzoeken. Alle vachten zijn anders van kleur. U kan vanaf een foto niet beoordelen hoe zacht een schapenvacht is. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal. Maak tijd voor een schapenvacht voor op de slaapkamer naast of voor het bed. Schapenvachten kopen doe je zelf.

Maak altijd een afspraak met Cathy, 7 dagen per week mogelijk. Als Cathy op de markt is zijn er nog anderen die u kunnen helpen met schapenvachten voor de slaapkamer. Steeds vaker kopen mensen ook een schapenvacht voor in de auto. Zelf passen en uitzoeken hier.

Onderhoud van schapenvacht

Wordt een schapenvacht per ongeluk vies? Maak het schoon met Driehoek Groene zeep en zachte vochtige doek. Nooit in de wasmachine of droger doen. U mag een schapenvacht op de slaapkamer gewoon stofzuigen in lage stand. Buitenhangen een paar keer per jaar kan geen kwaad.

Zijn alle schapenvachten geschikt voor op de slaapkamer?

Alleen dikke en zachte schapenvachten zijn geschikt voor op de slaapkamer. U moet het vacht altijd zelf uitzoeken. Koopt u een schapenvacht online dan zijn de kleuren altijd anders en zal de zachtheid wellicht niet voldoende zijn. Cathy van schapenvach24.nl zoekt zelf de schapen uit. Zij staat op de markt met vlees en de zachtste vachten met de mooiste kleuren worden verkocht. Heerlijk zacht en warm in en uit het bed stappen is ideaal. Ook voor decoratie is het geweldig. Schapenvacht in bed op de slaapkamer kan allemaal.

Wat kosten de schapenvachten voor op de slaapkamer?

Dikke schapenvachten die geschikt zijn voor naast het bed op de slaapkamer zijn te koop vanaf € 60,- tot € 85.- per stuk. Altijd even een afspraak maken, 7 dagen per week open op afspraak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button