Schapenvacht openhaard

Een schapenvacht voor de openhaard is een echte eyecatcher. Heeft u een sierhaard, gashaard of designhaard? Een dik schapenvacht brengt zoveel sfeer dat zal u beleven.

Hoe groot moet een schapenvacht voor de openhaard zijn?

Een vacht moet er voor zorgen dat een openhaard nog mooier tot zijn recht komt. Het vacht mag niet 2 keer zo groot zijn als de openhaard of de sierhaard. Is het schapenhuid te groot dan valt de aandacht op de openhaard weg. Het staat dan net zo raar als dat je met sportschoenen en een tweedelig pak naar een bruiloft gaat.

De lengte van een vacht mag niet groter zijn dan 1,25 keer de breedte van de openhaard. Verder moet u er aan denken dat een schapenhuid voor de openhaard niet al te donker moet zijn. Wit schapenvacht hoeft niet maar een combinatie van grijs, wit en bruin is de meest verkochte vacht.

Een schapenhuid moet u altijd zelf komen uitzoeken. Cathy van schapenvacht24.nl heeft honderden vachten op voorraad in Elst Gemeente Rhenen. Schapenvacht kopen is al lastig genoeg. Echte schapenhuiden voor de openhaard kiezen is ook afhankelijk van de meubels rondom de openhaard. Meet altijd de breedte van de openhaard op en maak een afspraak.

Combinatie schapenvacht bij openhaard en bankstel

Het is geweldig om een combinatie te maken met vachten op een stoel of bankstel en een vacht voor de openhaard. Als de vachten op de bank donkerder van kleur zijn dan moet het vacht voor de openhaard of gashaard licht van kleur zijn. Cathy van schapenvacht24.nl helpt u graag. Zoekt u een schapenvacht voor de veranda? Ook daar kunnen wij u mee helpen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button