Schapenvacht Opheusden

Wilt u schapenhuiden bekijken en komt u uit Opheusden, Kesteren, Randwijk, Zetten, Ochten, IJzendoorn, Echteld of Dodewaard? U bent binnen 35 minuten in de schapenschuur te Elst (U) gemeente Rhenen om onze schapenvachten te bezichtigen.

Regio Opheusden koopt schapenvachten bij Cathy van schapenvacht24.nl

Klanten komen van ver schapenvachten uitzoeken omdat Cathy schapenvachten heeft van eigen schapen. Cathy staat op de markt als marktslager en verkoopt zowel het vlees als de schapenhuiden. Een vacht moet je zien, voelen en ruiken. Elk schapenvel heeft zijn eigen verhaal. Geen enkel vacht is hetzelfde.

Online vachten vinden is kansloos omdat je niet de juiste kleur ziet en omdat je de zachtheid en de warmte van het schapenvacht niet kan ervaren. Zelfs klanten uit Den Haag kopen schapenvachten in Elst (U) bij Cathy.

Zachtheid schapenvacht bepaald koopgedrag

Vaak hebben klanten al een beeld en de kleur van een schapenhuid in gedachten. Komen ze dan in de schapenschuur op de schapenzolder dan valt bijna iedereen voor de zachte Toscaanse schapenvachten. Deze huiden zijn zo zacht dat het muisstil wordt bij de aanraking van zo’n vacht. Deze huiden hebben een natuurlijke bruine wildkleur en sommige hebben dan ook nog eens bruine stippen. Klanten uit Opheusden en Dodewaard kopen regelmatig dit soort schapenvellen voor de gehele familie.

Schapenvacht Opheusden

Altijd bellen voor afspraak

Omdat wij zelf slachten en ook op de markt staan moet u eerst even bellen voor de afspraak. ☎️bel 06-45754325, dagelijks kijken mogelijk.

Schapenvacht Opheusden Randwijk Zetten Ochten
Schapenvacht Opheusden Randwijk Zetten Ochten

Keuze uit honderden zachte vachten voor uw stoel, bank, bed, camper of auto. Niet alleen uit de regio van de Betuwe maar ook uit de regio Nijmegen komen mensen schapenvachten kopen. Het feit dat mensen de huiden zelf kunnen voelen en zien geeft de doorslag dat 200 kilometer rijden geen probleem is.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button