Schapenvacht tegen kou

Een schapenvacht kopen tegen de koude. Steeds vaker kopen klanten een schapenvacht omdat de energieprijzen hoog zijn. Klanten kopen vachten:

  1. Omdat schapenvachten mooi van kleur zijn
  2. Omdat de vachten dik, zacht en warm zijn.
  3. Om de thermostaat in de winterdag op 16 graden te kunnen zetten
  4. Voor op de bank of in de Stoel
  5. Als decorstuk in de woning

Schapenvachten uit Utrecht en Rotterdam zijn verkrijgbaar in Elst (U).

Koud weer, schapenvacht kopen

Schapenvacht tegen de koude gebeurd nu dagelijks

Dagelijks komen klanten bij ons in de schapenschuur in Elst (U) om heerlijke warme vachten te zoeken. Hoog de verwarming zetten is uit den boze. Een schapenvacht heb je binnen 2 weken terug verdiend met de huidige energieprijzen. Je hoeft niet in de kou te zitten als je een schapenvacht koopt van minimaal 110 cm.

Echte dikke warme schapenvachten tegen de kou

XXL schapenvacht grootste maat
Warme schapenvachten thermostaat op 16

Cathy van schapenvacht24.nl verkoopt op dit moment 7 dagen in de week schapenvachten voor klanten die energiezuinig willen leven zonder last te hebben van de kou. Schapenvachten hebben een natuurlijke warmte en zodoende is een schapenvacht tegen kou de oplossing. Met warme schapenvachten doe je het tevens goed voor het klimaat.

Hoe komen wij aan onze warme schapenvachten

Schapenvacht tegen kou
Schapenvacht tegen kou

Wij staan op de markt als marktslager en slachten zelf. Al onze schapen staan in Lith aan de Maas. Wij verkopen dus het vlees en de schapenvachten worden apart gelegd. Na het zouten en schoonmaken worden ze keurig gefabriceerd tot warme schapenvachten. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten is het onmogelijk om vachten te verzenden. U bent op afspraak 7 dagen per week welkom om een warm schapenvacht te zoeken tegen de koude.

Schapenvacht kado doen
Schapenvacht tegen de winter kopen
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button