Schapenvacht tent

Schapenvacht voor in de tent is heerlijk zacht en warm voor de koude nachten op de camping. Verleng het kampeer seizoen met schapenvachten. Lekker warm vroeg de ochtend in het voorjaar en najaar. Cathy van schapenvacht24.nl heeft vachten voor de tent van eigen schapen. Wij slachten zelf, marktslager op de markt. Bel ons gerust voor een afspraak, 7 dagen per week.

Verleng kampeerseizoen met tent

Niet alleen in het voorjaar of najaar is het heerlijk vertoeven met een schapenhuid in de tent. Ook de zomeravonden kan het heerlijk zijn met een tent vol vachten op de camping. Heerlijk vakantiegevoel met schapenvacht in je tent of caravan.

Dubbel doel schapenhuiden

Niet alleen voor als dekbed of matras in de tent maar ook overdag is een schapenhuid heerlijk op een campingstoel. Dubbeldoel schapenvachten. Er zijn voldoende aanbiedingen van schapenvachten.

Schapenvacht in tent zelfregulerend

Schapenvacht kopen XXL
Schapenvacht kopen XXL

Zit u op een zomerse middag in de tent op een vacht? U zal het als verkoeling aanvaarden. Ik begrijp dat u daar vragen over heeft. Schapenvellen zijn namelijk zelfregulerend, beschermen tegen koude en warmte. Juist op de camping in een tent waar u toch direct contact heeft met de koude bodem is een vacht de uitkomst.

Schapenvel in tent ergonomische functie

Schapenvacht tent

Had u voorheen een dun matrasje? Laat deze liggen en gebruik tevens het schapenvacht welke ook nog eens een ergonomische functie heef. Was u vroeger voor 06.00 uur wakker in uw tent? Vachten laten u lekker langer slapen tijdens uw recreatieperiode in de tent.

Welke afmeting schapenvacht voor in de tent?

Afhankelijk van de soort tent die u heeft zal u de vacht moeten aanpassen. Het is niet zo erg als in een woning. In huis heeft een vacht een decoratieve functie. In een tent heeft een schapenvacht bovendien een dienende functie. Het vacht moet warm zijn met de juiste lengte.

Soorten tenten en afmeting vachten

Schapenvacht XXL
Schapenvacht XXL
  1. De tunneltent: Vacht van minimaal 120 centimeter per persoon
  2. Opblaasbare tent: Vachten van minimaal 120 centimeter
  3. Pop-up tent: Je kan hier niet staan , nog belangrijker of extra dikke vachten te nemen van minimaal 130 centimeter
  4. Koepeltent: Net zoals koepeltent, je kan daar ook niet lopen. Ook extra dikke vachten van minimaal 130 centimeter lang
  5. Belltent: Een romantische tent verdiend grote 1111111111vachten zoals Moeflon, minimaal 125 centimeter groot
  6. Tipi tent: Oer ouderwetse echte hippe tent heeft robuuste klassieke Multicolor schapenvacht nodig van minimaal 125 centimeter

Voorraad vachten voor tenten

Hieronder een selectie van schapenvachten die specifiek voor in de tent zijn. Een tent schapenvacht heeft het speciale karakter dat hij dik moet zijn. Niet alle vachten zijn dik en stevig genoeg. De juiste schapenvachten voor op de camping voor een tent zijn:

  • Moeflon schapenvacht
  • Texelaar
  • Heideschapen

Zoekt u een schapenvacht voor luxe stoelen of meubels?

XXL grote schapenvachten
XXL grote schapenvachten voor de tent

Eigen vachten en eigen vlees

Omdat wij dus op de markt staan met schapenvlees en rundvlees zijn alle vachten van eigen schapen. Omdat wij zelf slachten leggen wij de mooiste vachten apart zodat deze vervaardigd kunnen worden tot een mooi product. Dit is de taak van de familie. Per week komen meer dan 50 mensen bij ons schapenvachten kopen voor de tent, caravan, auto of als decoratie in huis. Schapenvacht voor de camper, caravan of de camping is echt 2023.

Schapenvacht kopen
Schapenvacht voor in de tent

Schapenvacht kopen na afspraak

Zoekt u een schapenvacht voor de tent. Schapenvacht kopen kan nadat u met ons een afspraak heeft gemaakt. U kan ons 7 dagen per week telefonisch bereiken en bezoeken. Schoolweg 82, 3921CG Elst (U) gemeente Rhenen.

Procedure duurzame schapenvachten
Procedure duurzame schapenvachten
Waarom schapenvachten in een tent en zijn alle schapenvachten geschikt om te gebruiken?

Met een schapenvacht in een tent haalt u veel meer warmte in de tent en verkoeling op warme dagen. Dat komt omdat schapenvachten een regulerende werking hebben. Een dun matrasje heeft dit niet. Met een schapenvacht in de tent verlengt u het kampeerseizoen. Langer, vroeger en later in het seizoen kamperen met schapenvachten in een tent. Niet alle vachten zijn geschikt voor in de tent. Heideschapen, Texelaar en Moeflonschapenvachten zijn geschikt mits dik. Wij hebben rijpvlees en laten de dikste vachten looien voor in de tent.

Wat zijn de prijzen van schapenvachten voor in de tent en hoe vachten onderhouden?

Prijzen van schapenvachten voor in de tent begint bij € 60,-. Wij hebben het dan ook puur over de dikke schapenvachten die hiervoor geschikt zijn. Het stopt bij € 85,-. Niet geschikt voor in een tent zijn langharige schapenvachten zoal IJslandse vachten. Onderhouden is simpel. Wordt u wakker hang de vacht buiten even op. Uitkloppen en weer neerleggen. Strijken hoeft u niet😜.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button