Schapenvacht Tiel

Komt uit de regio Tiel en zoekt u schapenvachten? Klanten uit Tiel, Ommeren Ravenswaaij, Maurik, Ingen Eck en Wiel en Zoelmond kopen schapenvachten bij Cathy van schapenvacht24.nl uit Elst (U).

Klanten uit de Betuwe zoeken schapenvachten in Elst (U)

Niet alleen uit de Betuwe maar uit heel Nederland kopen klanten schapenhuiden bij Cathy in Elst (U) omdat deze vachten van eigen schapen zijn. Cathy staat op de markt met vers vlees. Ook op de markt in Wageningen of Rhenen verkopen ze schapenvellen. Zeer beperkt aantal vachten op de markt aanwezig.

Cathy van schapenvacht24.nl slacht zelf en familie zorgt er voor dat de vachten mooi worden voor de verkoop. In de Schapenschuur in Elst (U) gemeente Rhenen zijn honderden vachten waaruit u kan kiezen. Schapenvachten kopen kan alleen als u deze zelf uitzoekt. Online vachten vinden is onmogelijk.

Vachten moet je voelen en zien

Schapenvacht Tiel
Schapenvacht Tiel

De mooiste vachten zijn onze Toscaanse wildkleurige schapenvachten en de bruine heide schapenhuiden. Niet alleen qua kleur maar ook de zachtheid van de schapenvellen zijn adembenemend. Vachten moet je voelen zien en ruiken. Geen enkel schapenvacht heeft dezelfde kleur.

Schapenvacht Betuwe
Schapenvacht Betuwe

Vanuit de regio Maurik, Ommeren, Tiel, Zoelmond en Buren bent u binnen 35 minuten in Elst (U) op de Schoolweg 82 voor een vacht. Omdat wij zelf slachten en ook op de markt staan altijd eerst bellen voor een afspraak.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button