Schapenvacht Utrecht

Schapenvacht Utrecht
Schapenvacht Utrecht

Klanten uit Utrecht, Vianen, Nieuwegein en Hilversum komen schapenvachten kopen in Elst (U) omdat Cathy vachten heeft van eigen schapen, Als marktslager slachten wij zelf en verkopen vlees en vachten op de markt. Ook schapenhuiden te koop vanuit de schapenschuur te Elst(U).

Vanuit Utrecht naar de schapenschuur is ongeveer 35 minuten rijden. Vanaf Hilversum naar Elst (U) is 50 minuten rijden.

Schapenvacht Hilversum
Schapenvacht Hilversum

Vachten moet u zien en beleven

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Online schapenvacht kopen is kansloos. Klanten komen niet alleen uit Amersfoort of Hilversum schapenvachten kopen. Ook vanuit Venlo en Eindhoven komen klanten vachten kopen. Bijna nergens in Nederland kan u schapenvachten zelf beoordelen. Omdat wij zelf slachten bieden wij u vachten aan vanaf € 60,-.

Voorraad vachten

Verkoop schapenvachten en vlees
Verkoop schapenvachten en vlees

Natuurlijke vachten zelf uitzoeken

Sanne uit Amersfoort kocht een schaapsvacht voor in haar stoel. Niet alleen voor de warmte maar ook voor de sfeer. Vachten kopen in Elst (U) betekent vachten uitsorteren. Honderden schapenvachten wachten op uw bezoek.

HOE LANG IS HET RIJDEN VAN UTRECHT naar de schapenschuur?

Binnen 30 minuten bent u vanaf Utrecht in de schapenschuur te Elst (U) gemeente Rhenen. Maak altijd eerst een afspraak omdat wij zelf slachten en als marktslager op de markt staan.

Is er VOLDOENDE KEUZE uit schapenvachten?

Cathy van schapenvacht24.nl heeft meer dan 250 schapenvachten liggen .

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button