Schapenvacht voor de hond

Een schapenvacht voor hond of poes is een echt kado voor uw huisdier. Wij verkopen schapenvachten specifiek voor honden en poesen. Ik ben Cathy en sta op de markt met vlees. Alle schapenvachten zijn van eigen schapen of van collega slagers. Niets van het schaap gaat verloren, dagelijks hebben wij klanten die schapenvachten kopen voor de hond, poes, camper of als woninginrichting.

Schapenvacht voor de hond of poes
Schapenvacht voor de hond of poes

Schapenvachten voor de hond zelf uitzoeken

De zachtste schapenvachten voor de hond of poes zijn de Toscaanse schapenvachten of Texelse schapenvachten. Als de hond kan kiezen tussen de mand of het schapenvacht dan kiest hij voor het vacht. Bel Cathy voor een afspraak op 06-45754325.

Schapenvacht hond
Schapenvacht hond

U moet echt het schapenvacht voor de dieren zelf uitzoeken. De kleuren zijn fantastisch. U moet de schapenvachten voelen, zien en ruiken. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. In het licht ziet een schapenvacht er anders uit dan in de schaduw. Wij laten u zien wat het verschil is. Online schapenvacht kopen voor de hond is kansloos. Ervaar het verschil in harde stugge vachten en zachte schapenvachten voor de dieren. Neem ook even een kijkje in de voorraad schapenvachten.

Schapenvacht voor hond goed voor de spieren

Echte schapenvachten voor honden
Echte schapenvachten voor honden

Een schapenvacht voor uw hond is goed voor de spieren. Schapenvachten zijn zelfregulerend, dus warm in de winter en heerlijk verfrissend voor de zomer. Uw trouwe viervoeter zal het geweldig vinden.

Welk schapenvacht voor mijn hond?

Het is even afhankelijk van de soort hond welk schapenvacht u moet hebben. Grote honden moeten Moeflons als schapenvacht hebben. Middelgrote honden kunnen af met onze heide schapenvachten of Veluwse schapenvachten. Alle vachten zijn bijzonder zacht en schitterend van kleur. Dat is ook één van de redenen dat u altijd schapenvachten zelf moet uitzoeken.

Wij hebben schapenvachten tot 100 centimeter voor kleine en middel grote honden. Schapenvachten van 1,5 meter voor grote honden. De ze schapenvachten worden niet alleen gebruikt voor de hond maar ook in de camper of auto. Schapenvacht voor de auto worst steeds vaker verkocht.

Schapenvacht voor honden
Schapenvacht voor honden

Schapenvacht voor hondenmand

Heeft u een hondenmand? Een schapenvacht voor de hondenmand zal zeker niet misstaan. Schapenvachten trekken de geurtjes van honden nauwelijks aan. Ons advies is om af en toe met een grove hondenborstel het schapenvacht schoonmaken. Hang de schapenvacht van je hond af en toe buiten. U mag het schapenvacht zelfs schoonmaken met een stofzuiger op de laagste stand. Schapenvacht is een ideale slaapplaats voor je trouwe hond.

Omdat wij zelf slachten omdat wij op de markt staan als marktslager kunnen de vachten in het begin iets ruiken. Na enkele weken ruik je dat niet meer. Verse nieuwe vachten voor de hond zijn hier op voorraad, minimaal 350 stuks.

Schapenvacht hond vuilafstotend en zelfreinigend

Texels schapenvacht
Texels schapenvacht

Ondanks dat een schapenvacht zelfreinigend is kan u zich voorstellen dat een hond onder de modder niet ten goede komt van schapenvachten. Doe in ieder geval een schapenvacht nooit in de wasmachine. Bel Cathy voor een afspraak 7 dagen per week. Texelse schapenvachten of Moeflons zijn de meest verkochte schapenvachten voor de hond.

Waarom schapenvacht voor de hond?

Een schapenvacht voor de hond wordt gekocht omdat:

  • Druk verlagend
  • Pijnverlichtend
  • Rust voor de hond
  • Zelfreigend
  • Vacht gaat niet ruiken

Lees alles over hoe schapenvacht24.nl aan zijn vachten komt en waarom je echt een schapenvacht zelf moet uitzoeken.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button