Schapenvacht voor rolstoel of scootmobiel

Schapenvacht voor rolstoel of scootmobiel

Zit u veel in een scootmobiel of rolstoel dan is een schapenvacht geen overbodige luxe. Voor de meeste mensen zijn goede schoenen belangrijk, voor rolstoelgebruikers of scootmobielers is een comfortabele zit en rugsteun het allerbelangrijkste. Wij verkopen ook vachten voor campers.

Schapenvacht voor comfortabele zit in rolstoel of scootmobiel

Het gebruik van een dik, zacht en regulerend schapenvacht is de oplossing voor rolstoelgebruikers. Het zit altijd lekker zacht en is verkoelend in de zomer en verwarmend in de winterdag. Het ontspand de rug en u heeft minder last van drukplekken door veelvuldig of langdurig gebruik van uw rolstoel.

Hoe een schapenvacht bestellen voor scootmobiel?

Cathy van schapenvacht24.nl slacht zelf en staat als marktslager op de markt. Omdat wij zelf slachten zoeken wij de mooiste en dikste schapenvachten er tussen uit. Thuis in de schapenschuur liggen honderden schapenvachten waar u uit kan kiezen. Een vacht moet bij u passen. Wij doen niets online omdat u dan nooit een schapenvacht naar uw zin krijgt. Bel Cathy en maak een afspraak. Bent u niet in staat om te rijden wellicht kan u met iemand mee die ook interesse heeft in een schapenvel.

Waarom zou ik een schapenvacht moeten gebruiken voor in de rolstoel of scootmobiel?

Als u in een rolstoel of scootmobiel zit dan is een schapenvacht geen straf, In de zomer werk het verfrissend en in de winter is het lekker warm. Verder zitten onze super dikke vachten erg zacht zodat u geen last heeft van drukplekken.

Ik wil een schapenvacht voor in de rolstoel, hoe nu verder?

Maak een afspraak met Cathy zodat u de vachten zelf kan uitzoeken. Online kan u niet slagen omdat een schapenvacht altijd anders er uit ziet. Vanaf de schapenzolder gooien we dan vachten naar beneden als u slecht ter been bent. Op deze wijze kan u makkelijk kiezen.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button