Schapenvacht voor Terras of Restaurant

Te koop Trendy schapenvachten als stoelkussens voor terras, Restaurant, Café of voor in Hotel. Maak het verschil met schitterde schapenvachten als kussenstoel.

Eindeloos veel gemengde schapenvachten
Eindeloos veel gemengde schapenvachten

Schapenvachten als stoelkussen op je terras of in het Restaurant of Hotel

Schapenvacht
Schapenvacht

Met onze schapenvachten als stoelkussens verleng je het terrasseizoen. Klanten duiken graag op je terras met een Terrasverwarmer en heerlijke schapenvachten in de stoel. Het leukste is juist als elk schapenvacht anders is. Dus langharige schapenvachten, kortharige schapenvachten en dan in alle kleuren. Als je een variëteit aan schapenvachten laat zien krijg je een WOW effect. Klanten komen graag aan tafel zitten in het Hotel, op het terras of in je restaurant. Ook in het najaar of de winterdag.

U zal versteld staan hoeveel klandizie u krijgt als u schapenvachten op uw buitenterras heeft liggen. Het is niet de bedoeling dat u bij elk tafeltje schapenvachten op de terrasstoelen heeft liggen. Doe dit bij de eerste rij stoelen. Je creëert, zonder bedoeling, een soort eerste klas plaats. Met schapenvachten in de Horeca verrast u uw Clientèle.

Wie zijn wij en hoe komen wij aan onze schapenvachten?

Lamsstoofpotje van de markt
Lamsstoofpotje van de markt

Ik ben Cathy en sta op de markt met vlees en schapenvachten. Alle schapenvachten zijn van eigen schapen omdat wij zelf slachten en uitbenen. De mooiste schapenvachten leggen wij aan de kant en de familie maakt hier een top product van. Wij wonen in Elst (U). U moet de schapenvachten zelf komen uitzoeken in Elst (U) gemeente Rhenen. Bel 7 dagen per week met Cathy op 06-45754325. Schapenvachten moet je zien, voelen en ruiken. Wij staan op de markt in Veenendaal, Rhenen, Wageningen en Bennekom. Op de markt is er minder keuze. In onze schapenvachtenschuur hebben wij meer dan 100 vachten waar u uit kan kiezen.

Grijze schapenvachten zoeken, kijk hier
Grijze schapenvachten zoeken, kijk hier

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Waarom schapenvachten op het terras of Restaurant?

Je maakt het verschil met anderen door extra sfeer op het terras of in het Restaurant of hotel. Maak een afspraak en overtuig jezelf van het WOW effect door schapenvachten te kopen voor de Horeca.

Horeca koopt schapenvachten als decoratie en als stoelkussens

Na het Coronatijdperk hebben wij zowel nationale als internationale klanten gekregen. Een Nederlander op Mallorca kocht voor zijn Café Restaurant 55 schapenvachten. Steeds vaker kiezen Horeca bedrijven voor schapenvachten in een stoel. U bent 7 dagen per week welkom op afspraak.

Let op, betalingen van de schapenvachten dienen direct gedaan te worden middels PIN of direct overmaken. Wij zijn te klein voor een debiteuren administratie. Prijzen zijn vanaf € 60,- voor schitterende vachten voor uw Horeca gelegenheid.

Voorraad schapenvachten te koop
Voorraad schapenvachten te koop

Schapenvacht op Terras in voorjaar en najaar

Hoewel schapenvachten zelfregulerend zijn, verkoelend in de zomer en lekker warm in het najaar en de winter, adviseren wij u de vachten niet in de zomer te gebruiken. Klanten voelen dit als overdreven. Vanaf september tot april is het een schitterende tijd voor schapenvachten op de stoelen van uw terras van uw Restaurant of Café.

Schapenvacht vastzetten met vachtenspanner aan je stoel. Dit gaat heel makkelijk.

Schapenvacht bevestigen met vachtenspanner
Schapenvacht bevestigen met vachtenspanner

Uiteraard kan u er ook voor kiezen om zelf iets te maken van elastiek. Maak een afspraak en overtuig uw zelf. Neem even de maat op van het zitvlak en de hoogte van de terrasstoel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button