Schapenvacht voor Wildkamperen Survival of Paalkamperen

Gaat u Wildkamperen, Survival tocht maken of Paalkamperen zorg voor schapenvachten. Bivakkeren met schapenvachten in de open natuur geeft u natuurlijke warmte. Slapen onder de sterrenhemel in de natuur met een warm schapenvacht is makkelijk vol te houden. Slapen in moeder natuur met een moeder natuur schapenvacht.

Eindeloos veel gemengde schapenvachten
Eindeloos veel gemengde schapenvachten

Overnachten in de natuur met schapenvachten

Schapenvlees en schapenvachten
Schapenvlees en schapenvachten

Kamperen in de buitenlucht is na Corona echt trendy geworden. Survival groepen en natuurliefhebbers kopen bij ons massaal schapenvachten omdat wij dicht bij het vuur zitten. Wij doen alles op afspraak zodat iedereen de aandacht krijgt. Bel Cathy op 06-45754325, 7 dagen per week hoor.

Wie zijn wij met meer dan 750 schapenvachten?

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Ik ben Cathy de marktslager, wij slachten zelf en familie zorgt voor trendy schapenvachten die zorgen voor de sfeer en nog belangrijker, de warmte. Wij hebben uitsluitend dikke en warme vachten. Schapenvacht moet u kunnen zien, voelen en ruiken. Online schapenvachten kopen is kansloos. U kan de kleur niet zien en al helemaal niet voelen of onze natuurlijke schapenvachten zacht zijn. Natuurlijke schapenvachten moet u ervaren.

Recreatief nachtverblijf vraagt om natuurlijke schapenvachten

Gaat u kamperen of bivakkeren? Hier vindt u meer over waar u kan wildkamperen. Wij verkopen wekelijks veel schapenvachten:

  • als stoelhoes voor de camper, Schapenvacht Camper
  • voor in de hangmat
  • voor slapen in de natuur
  • decoratief in huis

Slapen in de buitenlucht op een fantastische plek vraagt automatisch om natuurlijke warmte. Weet dat wij uitsluitend echte natuurlijke schapenvachten verkopen van eigen schapen. Alle schapenvachten zijn dik. De dikte van vachten wordt weer bepaald door een ander fenomeen, dat is het weer. Hoe kouder het weer, des te dikker het vacht. Zomervachten zijn dunner dan wintervachten. Hebt u wel eens een schaap gezien die het koud heeft? Juist! Wij hebben uitsluitend dikke schapenhuiden te koop, zomervachten laten wij niet prepareren tot exclusieve vachten. WIj zorgen er voor dat wij in mei ruim voldoende vachten hebben tot oktober.

Naar de schapenvachten
Naar de schapenvachten
Schapenvacht
Schapenvacht
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button