Schapenvacht winkel

Schapenvacht winkel
Schapenvacht winkel

Zoek je een schapenvacht winkel met mooie vachten zodat je zelf je eigen vachten kan uitzoeken? Cathy van schapenvacht24 verkoopt thuis in de schapenvachtenwinkel (schuur) schapenvachten van eigen schapen.

Wij staan op de markt met vlees en vachten en hebben thuis een winkel met schapenhuiden. Op afspraak bent u welkom. Omdat wij zelf slachten en op de markt staan is er niet elk moment van de dag iemand thuis in de schapenvachtenschuur.

Schapenvachtenschuur 7 dagen per week open op afspraak

Niets van de dieren gaat verloren. Vachten worden door familie geprepareerd tot een geweldig product. Om te voorkomen dat wij er niet zijn, graag eerst bellen voor een afspraak. Ook in het weekend is de schapenvachten winkel open, als u maar belt. Wij verkopen vachten vanaf € 60,- per stuk.

Cathy van schapenvacht24 verkoopt vachten vanuit de winkel in Elst (U). Dit ligt in het midden van Nederland in de gemeente Rhenen. Klanten uit geheel Nederland winkelen graag bij ons in Elst (U).

Wilt u ook genieten van een stukje vers vlees van onze dikbillen? Komt u een schapenvacht kopen dan mag u gebruik maken van onze specialiteiten.

  • Entrecote € 12,95 per 500 gram ( wegen ongeveer 350 gram per stuk
  • Rib Eye € 12,95 per 500 gram weegt ongeveer 350 gram tot 450 gram per stuk
  • Stooflappen € 9,95 per 500 gram, weegt 500 gram per stuk

Kom winkelen in onze schapenschuur

Bel gerust voor een afspraak bestel vlees of kom vachten kopen in onze winkel. Zie hieronder de schapenvellen die aanwezig zijn.

Schapenvachtje Toscaans
Schapenvachtje Toscaans
Texelse schapenvachten
Texelse schapenvachten
Natuurlijke schapenvachten Clasic line
Natuurlijke schapenvachten Clasic line
Schapenvachten en vlees kopen

Voldoende schapenhuiden in de winkel om te vergelijken. Wekelijks nieuwe vachten aanwezig omdat wij zelf slachten.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button