Schapenvacht wit zoeken

Wit schapenvel uitzoeken van de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zie hier onze special line witte schapenvellen. Warme zware witte schapenvellen van schapen uit Nederland.

Schapenvacht en doorliggen
Schapenvacht en doorliggen

Video van schapenvachten voorraad

Wit schapenvacht uitzoeken of een gemengde vacht met wit kleurtje? U ziet dat u diverse schapenvachten kan combineren met een kleur.

Schapenvacht te koop
Schapenvachten te koop

Hierboven ziet u de schitterende vachten van de Classic line. Een Grijs schapenvacht kopen met een bruin witte aftekening. Bijzonder zware schapenvachten die oersterk zijn en zuiver zacht. U moet dat voelen en ervaren!

Natuurlijk schapenvacht kopen
Natuurlijk schapenvacht kopen
Eigen schapen

Vachten van eigen schapen

Unieke schapenvachten

Elke vacht heeft zijn eigen verhaal

Kom langs

7 dagen per week geopend

Witte schapenhuiden

Ook witte schapenvachten kopen betekend moeilijk zoeken. Als u echte witte vachten wilt hebben dan kan u wel 10 schapenvachten naast elkaar leggen maar alle tien kleuren ze anders. 

We praten altijd over wit getinte vachten en nooit over witte vachten omdat er wel 1000 kleurschakeringen wit zijn.

Schapenvel wit is een dik, sterk en zacht vacht. Witte schapenhuiden, Moeflon schapenhuiden en bruine vachten zijn de dikste vachten. Lees hier een meer over dikke bruine schapenvachten.

Over ons

Wij staan elke ochtend om 04.15 uur naast ons bed om het rundvlees, kalfsvlees en lamsvlees op de schalen te leggen. Vers gemaakte Filet Americain en gehakt draaien wij als laatste. Dan sorteren wij alle schapenhuiden voor de markt en voor onze schapenschuur in Elst(U). Wij zorgen altijd dat wij diverse soorten witte schapenvachten zowel op de markt als in de schapenschuur op voorraad hebben. Elke 4 weken nieuwe voorraad natuurlijke schapenvachten en dus weer schitterende kleuren. U moet onze schapenvachten beleven, zien en ruiken. Dat is de reden dat wij het liefste hebben dat u hier een vacht komt uitzoeken. U mist anders het complete verhaal en de juiste kleuren van de warme schapenvachten.

Voor de harde werkers of aan huis gebonden mensen die kunnen online via What’s app foto’s opvragen van schapenvachten. Ziet u er een mooi vacht tussen dan gaan wij hier een close-up foto maken. Klik hier om via What’s app Schapenvachten foto’s op te vragen. Voor Whats’s app foto’s dus 06-83944458. Voor een afspraak bij ons in de schapenschuur: 06-45754325.

Schapenvacht voor openhaard

Schapenvachten van witte schapen

Onze schapen en lammeren lopen in de wei in Lith aan de Maas. Op deze wijze hebben wij volledige controle over de vleeskwaliteit wat bij ons op de eerste plaats komt. Als de schapen geslacht worden leggen wij de dikste en mooiste vachten aan de kant. Kijk hier voor onze voorraad schapenvachten.

Witte schapenvachtenvachten kleuren telkens anders bij weersveranderingen. Wij laten u meerdere witte schapenvachten naast elkaar zien zodat u voor het kopen van schapenvachten het verschil ziet.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Witte schapenvachten
Witte schapenvachten

Kom langs in de schapenschuur

U bent 7 dagen per week welkom in onze schapenschuur of op de markt. Zie voor marktdagen en openingstijden helemaal onderaan op deze pagina. Onze witte schapenvachten worden veelal gebruikt voor over de bank, in Maxi-Cosi, in een stoel, tegen doorliggen, in een rolstoel voor warmte en in de slaapkamer voor het bed. Altijd bellen voor afspraak in de schapenschuur te Elst (U) bij Cathy van schapenvacht24.nl. Combineer het kopen van een schapenvacht met een bezoekje aan Ouwehands Dierenpark, 10 minuten rijden.

Veelgestelde vragen

Witte schapenvachten hebben meerdere witte tinten en gaan hierdoor nooit vervelen. Witte schapenvachten zijn oersterk warm en zacht en worden vaak gekocht door klanten die de vachten echt gaan gebruiken. Denk aan: in een autostoel, bank, rolstoel of stoel van vrachtauto.

Witte schapenvachten zijn er vanaf € 60,- tot 70,- per stuk.

Call Now Button