Schapenvachten Den Haag

Woont u in Den Haag en zoekt u schapenvachten? Cathy van schapenvacht24.nl heeft veel klanten uit de regio Den Haag, Scheveningen en het Westland die komen zoeken naar vachten. Wij staan op de markt als marktslager en slachten zelf. Van de huiden worden de mooiste vachten gemaakt.

Schapenhuiden moet u zelf uitzoeken en deze kan u niet online kopen. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal . Online vachten uitzoeken is onmogelijk. U mist de beleving en de kleuren kan u nooit goed zien. ☎️ altijd voor afspraak!

Vanaf Den Haag naar schapenvachtschuur 65 minuten

Wilt u zelf schapenhuiden komen uitzoeken vanuit Den Haag dan bent u welkom op afspraak in Elst gemeente Rhenen. Via de A12 bent u ongeveer 65 minuten onderweg. U krijgt er wel wat voor terug. U ziet hier honderden vachten met vele kleuren vanaf € 60,- per stuk. Kijk ook op onze facebookpagina over foto’s van schapenvachten

Schapenvachten Den Haag
Schapenvachten Den Haag

Voorbeelden van de huidige vachten

Hieronder ziet u de huidige voorraad vachten. U moet het gevoel hebben dat u niet voor niets vanuit Den Haag komt om schapenvellen te zien. Klanten uit Rotterdam, Breda, Eindhoven en zelfs de regio Antwerpen komen in Elst (U) Rhenen bij Cathy schapenvachten kijken en kopen.

Schapenvacht Den Haag
Schapenvacht Den Haag
Voorraad vachten tot 1,5 meter
Voorraad vachten tot 1,5 meter

Welkom in Elst Rhenen, bel voor bezichtiging

Omdat wij zelf slachten en op de markt staan hebben wij niet altijd de mogelijkheid om u te ontvangen. Uiteraard wel op afspraak. Bel Cathy op 06-45754325☎️ voor een afspraak zodat u niet voor niets komt helemaal vanuit de regio Den Haag.

Schapenvachten van eigen schapen
Schapenvachten van eigen schapen
Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button