Schapenvachten op de markt

Als marktslager verkopen wij schapenvachten en vlees op de markt. Sinds 1984 staan wij op de markt met vlees en schapenvachten. Woont u in deze regio of lijkt het u gezellig om even een dagje te gaan markten? Hartelijk welkom op de markt waar je heerlijk kan kroelen tussen de schapenhuiden.

Waar kan ik schapenvachten kopen
Waar kan ik schapenvachten kopen

Waar kan ik schapenvachten op de markt kopen?

Onze schapenvachten worden verkocht op de volgende weekmarkten:

  • Dinsdag in Veenendaal van 08.00 uur tot 12.30 uur.
  • Woensdag in Wageningen van 08.00 uur tot 13.00 uur.
  • Donderdag op de weekmarkt te Rhenen van 08.00 uur tot 12.30 uur.
  • Vrijdag in Bennekom gemeente Ede van 08.00 uur tot 12.30 uur.
  • Zaterdag op de dag markt te Wageningen van 07.00 uur tot 16.30 uur.

Is er voldoende schapenvachten keuze op de markt?

Grossier schapenvachten
Grossier schapenvachten

Ook op de markt heeft u keuze om uw favoriete schapenvacht uit te zoeken. Wel is het zo dat in de schapenschuur van schapenvacht24.nl meer keuze is. Op de markt moeten wij ons houden aan de regels qua oppervlakte. Thuis in de schapenschuur liggen 3 keer zoveel schapenvachten dan op de markt. Schapenvachten op de markt kopen is gezellig een dagje uit.

Wat kosten de schapenvachten?

Schapenvachten van eigen schapen
Schapenvachten van eigen schapen

Schapenvachten zijn te koop vanaf € 60,- tot €95,- per stuk. De prijs is afhankelijk van de grote en de tijd dat de familie bezig is geweest om tot een volwaardig product te komen. Nog nooit zijn klanten zonder schapenvacht huiswaarts gegaan. Het kleurenpalet aan vachten en diversiteit aan maten zorgt er voor dat zowel op de markt als in de schapenschuur te Elst (U) iedereen aan zijn trekken komt.

Geen tijd om op de markt te kopen. Ga even naar de pagina van onze schapenschuur. Ook kan u een afspraak maken om onze schapenvachtenschuur te bezoeken. Bel Cathy ☎️ 06-45754325 voor een bezichtiging als het op de markt niet lukt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button