An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Schapenvachten te koop

Schapenvachten te koop

Schapenvachten te koop in Elst (U) vanaf € 55 per stuk. Vers vlees en schapenvachten kopen van eigen vee uit de Regio Rhenen en Veenendaal. Bel eerst Cathy  voor een afspraak. Honderden schapenvachten te koop van allerlei rassen. Schapenvachten kopen bij de slager die ook het vlees verkoopt. Schitterende collectie vachten!

Schapenvachten te koop

Schapenvachten te koop

Ook schapenvachten kopen op de markt waar wij als marktslager zijnde ook vers vlees verkopen. Schitterende schapenvellen te koop langs de Utrechtse Heuvelrug en de Vallei. Altijd welkom in onze schapenschuur! Wel bellen voor afspraak met Cathy.

 

Schapenvachten van Marktslager Cathy van de Straat

Schapenvachten van Marktslager Cathy van de Straat

Duurzame schapenvachten te koop

Wij slachten zelf en gebruiken dus alles van het schaap en lam. Je kan dan ook wel spreken over duurzame schapenvachten die wij verkopen. Ook in onze schapenschuur bent u op afspraak welkom. Eerst graag  Cathy bellen, i.v.m. onze werkzaamheden ( 06-45754325). Ook in de avond geen probleem om onze schapenschuur te bezoeken. Adres: Schoolweg 82, 3921CG Elst(U) gemeente Rhenen. Volop parkeermogelijkheden.

Alles van het schaap

Alles van het schaap

Schapenvellen  te koop tijdens Open huis zondag 16 december 2018 van 12.00 uur tot 16.30 uur.

Tijdens open huis hoeft u geen afspraak te maken. Op zondag en ‘s avonds kan u altijd pinnen.

Witte schapenvachten te koop 

Schapenvachten

Schapenvachten

Schitterende Texelse schapenvachten te koop vanaf € 55,00. We hebben alle maten en kleuren. Een schapenvacht doet het altijd goed. Onze witte schapenvachten zijn heerlijk zacht met een robuuste look. Wij hebben zowel dikke als dunne schapenvachten te koop. Een wit schapenvacht in de stoel of over de bank geeft een totaal andere sfeer aan de kamer. Ook voor de open haard doet een mooi schapenvacht het geweldig.

Bel mij snel voor een afspraak. U moet een schapenvacht beleven, ruiken, voelen en zien. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Dat is de reden dat wij vachten niet online verkopen en verzenden. Luister naar het verhaal van onze schapenvachten.

 Grijze schapenvachten te koop 

Grijze schapenvacht kopen is helemaal in.  Een klassieke look met heldere kleuren. Dit schapenvacht heb je in duizenden uitvoeringen. Geen enkel schapenvel is het zelfde. Leg 2000 grijze schapenvachten naast elkaar, u zal zien dat er geen één op elkaar lijkt. Kom snel kijken in onze schapenschuur en bel mij voor een afspraak. Op dezelfde dag een schapenvacht kopen geen probleem bij ons. Wij zijn flexibel in de werktijden, hele familie werkt mee.

Grijze schapenvacht kopen

Grijze schapenvacht kopen

Mouflon schapenvacht kopen

Mouflon of Moeflon schapenvacht heeft een wilde herfst kleur. Ook dit schapenvacht zal zowel in een modern als klassiek huis passen. In elk huis zal dit schapenvacht een ander verhaal vertellen en de beleving 100% anders zijn.

Kom onze schapenvacht ruiken, voelen en zien. Onze dikke kwaliteit schapenvellen zorgen er voor dat de achter achter kleinkinderen nog aan u zullen denken. Mouflon schapenvacht is stoer en onverwoestbaar stevig. Schitterende wildkleuren zullen tot zijn recht komen in uw woning.

Bel snel en kom snuffelen in de schapenschuur te Elst (U) in de Gemeente Rhenen.

Mouflon schapenvacht kopen vanaf € 55

Mouflon schapenvacht kopen vanaf € 55

Schapenvacht te koop in Elst (U) Rhenen

Onze schapen en lammeren

Onze schapen en lammeren

 

Onze schapenvachten zijn te koop vanaf € 55,00 per stuk in alle maten en kleuren. Wilt u meer weten over ons? Neem de moeite om te neuzen in onze eigen collectie lamsvachten en schapenvachten. Tijdens het slachten houden wij ook rekening met de kleuren en rassen. Elk schapenvacht wordt wel 5 keer bekeken alvorens wij het laten prepareren tot een geweldig product. Regelmatig houden wij een open huis op zondag, kijk naar de data. 

Schapenvachten te koop vanaf € 55

Onze schapenschuur met schapenvachten ligt in Elst (U), dit ligt tussen Arnhem en Utrecht in. Plaatsen rond om ons heen zijn Wijk bij Duurstede, Amerongen,  Leersum, Ede en Veenendaal en Rhenen. Wekelijks komen er ook klanten schapenvachten kopen uit Friesland en Groningen. Graag komen mensen langs om de schapenvachten te zien en te voelen.

Online Schapenvachten kopen is onmogelijk. U moet onze schapenvachten zelf zien. De karakteristieke kleuren en vorm kunnen niet op een foto. Bij elke stap die u zet veranderen de kleuren.

Schapenvachten te koop in alle kleuren

Schapenhuiden te koop

Schapenhuiden te koop

Een schapenvacht kopen die alle kleuren van de regenboog heeft noemt men multicolor.  Het mooie van deze vachten is dat bij temperatuurwisseling de kleurschakering lijkt te veranderen.

Als het binnen warm is zullen de donkere tinten als het ware omhoog komen. Is het wat kouder dan zullen de donkere tinten wat vlakker worden waardoor het lijkt dat de lichtere en grijze tinten helderder worden. Super mooie vachten die als het ware dagelijks anders opvallen door weersinvloeden.

Wij hopen dat u nu begrijpt waarom wij onze schapenvachten niet online aanbieden. Onze schapenvachten zijn een product van de natuur, u moet dat zo ook kunnen zien.  Lees meer over onze schapenvachten.

 

Schapenvacht kopen voor sfeer warmte en uitstraling

Een schapenvacht kopen voor:

  • In de bank of stoel
  • Op steigerhouten meubels
  • Als sprei
  • Voor de haard of kachel
  • In bed tegen doorliggen
  • Voor rolstoel
  • Op tafel
  • Naast het bed
  • Voor de wastafel of badkamer
  • Heerlijk voor in de auto

Schapenvacht kopen duurzaam en mooi

Een schapenvacht kopen doet u niet alleen voor de kleur. U koopt een schapenvacht ook voor het nut zoals we daar hierboven een opsomming van hebben gemaakt. Elk schapenvacht  heeft natuurlijk zijn excentrieke uitstraling waardoor uw hele huiskamer een boost krijgt. Het lijkt net of uw totale inrichting is veranderd. Onze schapenvachten stralen rust, sfeer en duurzaamheid uit.  Door het vrij rondlopen van onze schapen in Lith aan de Maas  zien onze vachten er schitterend uit. Er zijn wel honderden schapenrassen.

Zit er verschil in schapenvachten

Wellicht denkt u dat een schapenvacht een schapenvacht is. Dat klopt gedeeltelijk. Waarmee onderscheiden wij ons? Onze schapen grazen rustig enkele weken in Lith aan de maas. Wij kopen deze lammeren en schapen voor het structuur van het vlees en om de vacht. Niets gaat verloren, alles wordt verkocht zowel op de markt als hier in de schapenschuur te Elst (U)

Schapenvachten te koop in Elst (U)

Door de rust die de schapen krijgen hebben onze schapenvellen geen doffe dode kleur. Het zijn jonge lammeren en schapen waardoor de kleuren uit het vacht springen alsof het in vuur en vlam staat. Overtuig u zelf en kom snuffelen in onze schapenschuur. Bel ons  eerst voor een afspraak. Vaak op dezelfde dag mogelijk.

 Kalfshuiden en schapenvacht kopen van de zelf slachtende slager

Ook koeienhuiden, kalfshuiden of koeienhuiden behoren tot de mogelijkheid. Met een koeienhuid is de familie langer bezig dan met en schapenvacht. Een koeienhuid bewerken is totaal anders dan het bewerken van schapenvachten. Het verschil zit hem met name in het uitsnijden tijdens de slacht en het looien. In een koeienhuid zitten veel arbeidsuren. Vooraf een prijs opgeven is lastig. Op dit moment hebben wij prachtige kalfshuiden voor € 60,- per stuk.  Wij zullen wel proberen dat er altijd 1 of 2 mooie koeienvachten aanwezig zijn. Bel ons voor een afspraak.

Schapenvachten kopen vanaf € 55,-m per stuk

Schapenvachten kopen vanaf € 55,-m per stuk

Schapenvel lamsvel en koeienhuiden met exclusieve uitstraling

Goedkope schapenvachten voor u gesorteerd. Bel Cathy nu (06-45754325) voor een afspraak. Als u onze wei aan schapenvachten ziet dan begrijpt u waarom u deze niet per post kan bestellen. Online schapenvacht kopen valt altijd tegen. U mist het verhaal van de vacht die u in de handen heeft. Kom hier ruiken en voelen, beleef de sfeer van elke schapenvacht.

Goedkope schapenvachten te koop

Goedkope schapenvachten te koop

 

Goedkope schapenvachten te koop vanaf € 55,-

Goedkoop schapenvacht kopen dan zit u bij ons op het juiste adres. Zonder externe lijnen is het goedkoop schapenhuiden kopen. Uw interieur past zich aan aan het schapenvacht. Wellicht denkt u dat wij de boel verdraaien. Let maar op, u zoekt een passende kleur vacht bij de vloer of meubels. Uw volledige interieur zich gaat aanpassen aan onze schapenvachten. U kijkt namelijk heel anders tegen uw meubels aan. U koopt niet alleen een schapenvacht maar ook de gezelligheid en de uitstraling.

 

Goedkope schapenvachten te koop van eigen slacht

Goedkope schapenvachten te koop van eigen slacht

 Schapenvachten te koop wordt 10.000 keer Gegoogeld

Op het woord “Schapenvachten te koop”  of ” Schapenvachten kopen”wordt via Google 10.000 keer per maand gezocht. De belangstelling voor natuurlijke schapenvachten is erg groot. Wij hebben wekelijks nieuwe natuurlijke schapenvachten te koop en dus een ruime collectie. Kom kijken naar onze schitterende collectie schapenvellen. Geheel nieuwe collectie schapenvachten van 8 december 2017 liggen klaar.

Schapenvachten te koop 7 dagen per week

Schapenvachten kopen in Elst (U). Voor elk wat wils en genoeg te kiezen. Onze natuurlijke schapenvachten hebben schitterende kleuren en u kan deze 7 dagen per week bezichtigen, wel op afspraak(Cathy 06-45754325). Uit heel Nederland en België hebben wij klanten die reeds schapenvachten hebben gekocht. Eenmaal een schapenvacht gekocht, u blijft terug komen om deze super mooie glanzende schapenvachten te zien, te voelen en te beleven. In 90% van de gevallen ontvangen wij ook klanten die bij u thuis de schapenvachten hebben gezien. Voor ons bent u meer dan alleen een klant.

Schapenvachten kopen

Schapenvachten kopen

Schapenvachten kopen

Wekelijks ontvangen wij nieuwe schapenvachten. Altijd voldoende schapenvachten te koop in alle maten en kleuren. Laat u verassen door de enorme kleurschakering van de diverse schapenvachten.  Onze schapenschuur te Elst (U) is makkelijk bereikbaar. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden. Veenendaal, Arnhem en Utrecht ligt rondom Elst (U) in de gemeente Rhenen. Ook vanuit de regio Tiel en Rotterdam hebben wij vaste klanten die schapenvachten kopen. U bent welkom in onze schapenschuur te Elst (U).

Schapenvachten te koop alle maten en kleuren

Wij zullen wekelijks nieuwe foto’s van vachten plaatsen. Wij weten zeker dat uw kleur en verhaal er bij zit. Bent u benieuwd naar onze kwaliteit? Overtuig u zelf een bel Cathy voor een afspraak en vertel uw kennissen over schapenvachten te koop in Elst (U).