Logo Schapenvacht24

Schapenvachten voor in huis

Zoek je schitterende schapenvachten voor in huis? Cathy van schapenvacht24.nl heeft vachten van eigen schapen omdat wij op de markt staan als marktslager. Wij slachten zelf en alle vachten zijn van eigen dieren. Wij leggen de mooiste schapenvachten aan de kant en de familie zorgt voor de mooiste vachten zodat u ze kan gebruiken in uw woning.

Wat zijn de mooiste schapenvachten voor thuis?

Hieronder een voorbeeld van de mooiste schapenvachten als decoratie voor in uw woning. U ziet de zachtste en meest elegante schapenvachten voor in de woning.

Schapenvachtje Toscaans
Schapenvachtje Toscaans

Toscaanse schapenvachten zijn eigenlijk de mooiste schapenvachten die er überhaupt bestaan omdat ze super zacht zijn. Hier boven ziet u de vellen klaar liggen die wij nog moeten bijsnijden. Deze schitterende schapenvachten zijn tot 110 cm. verkrijgbaar. Hieronder vers van de pers schone Toscaanse vachten.

Toscaans schapenvacht zuiver zacht
Toscaans schapenvacht zuiver zacht

Texelaar schapenvacht voor in huis

De texelaar schapenvachten zijn mooie schapenvachten voor in de woning omdat ze groot zijn en erg dik. Ze zijn zuiver zacht, iets minder zacht dan de Toscaanse vachten. De ze schapenvachten worden ook veel verkocht voor in de auto of de camper.

Texelse schapenvachten
Texelse schapenvachten

Stijlvolle schapenvachten voor in huis zelf uitzoeken

Stijlvolle schapenhuiden kopen voor in uw woning? U moet de vachten echt zelf zien. Een nuance verschil in kleur kan uw hele woning in positieve zin veranderen. U kan niet goed de kleuren zijn. Maak een afspraak met Cathy 7 dagen per week. Alleen dan kan u onze schitterende schapenvachten voor in huis beleven. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button