Schapenvachten voor tuinstoelen en veranda

Schapenvacht kopen
Schapenvachten voor tuinstoelen en veranda

Schitterende collectie schapenvachten voor uw tuinstoelen en voor in de veranda. Online schapenvachten uitzoeken is altijd een teleurstelling. U moet de vachten zelf beleven, voelen en uitzoeken. Een schapenvacht is persoonlijk, u moet er als het ware een klik mee hebben. Steeds vaker zoeken mensen gezelligheid in de vorm van schapenvachten in hun buitenverblijf, veranda of voor de tuinstoelen. Bij Cathy van schapenvacht24.nl kan je 7 dagen per week terecht op afspraak

Grote dikke schapenvachten voor tuinstoelen en Veranda

Voor de tuinstoelen heeft u grote vachten nodig van minimaal 120 cm. Dikke vachten gaan tientallen jaren mee. Geschikte huiden zijn o.a.

  1. Moeflon schapenvacht
  2. Texelaar schapenvacht
  3. Vachten van Heideschapen

Als de vachten in de veranda of tuinstoelen vies worden?

Bij veelvuldig gebruik van de schapenvachten als stoelkussens zullen deze natuurlijk vlekken krijgen. Vuil kan u het beste verwijderen met Driehoek vloeibare groene zeep. Dep met een vochtige doek het vuil weg, Doe een schapenvacht nooit in de wasmachine of droger. Een schapenvacht als tuinkussen wordt er niet beter op als hij wordt gewassen.

Schapenvacht is zelfregulerend

Een schapenvacht voor de tuinstoel is zelfregulerend. Dat betekent dat de vachten in het na- en voorjaar lekker warm zijn en in de zomer verkoelend werkt. Ook voor een autohoes of schapenvacht voor de camper is sinds 2021 in trek.

Gebruik tuinkussens versus schapenvachten

Tuinkussens gaan gemiddeld 5 tot 7 jaar mee. Daarna kopen mensen nieuwe kussens. Schapenvachten als stoelkussen gaan gerust 40 jaar mee. Veelen lang plezier met schapenvachten als tuinkussens in de veranda.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button