Schapenvachten kopen

Schapenvachten kopen en zelf uitzoeken bij Cathy van schapenvacht24.nl. Wij zijn marktslager en de warme schapenvachten zijn van eigen schapen.  U heeft de keuze uit minimaal 200 schapenvachten vanaf € 60,-. Kom zelf zoeken in onze schapenschuur. Wel even op afspraak. Bel Cathy 06-45754325 ☎️ Zaterdag en zondag 9 en 10 december open huis van 11.00 uur tot 17.00 uur. Geen afspraak nodig.

Schapenvachten kopen
Schapenvachten kopen

Schapenvachten kopen als plaids

Betaalbaar, warme schapenvachten kopen en als plaids gebruiken. Steeds vaker worden schapenvachten gekocht voor de warmte en vervangt het plaids. Huiden zijn van hoge kwaliteit🐑. Zelf exclusieve natuurlijke huiden zoeken voor een eerlijk verhaal. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. U moet een schapenvacht voelen, ruiken en zien op elk detail. Daarom verkopen wij schapenvachten niet online maar vanuit onze schapenvachten winkel

Warm schapenvacht kopen
Warm schapenvacht kopen

Decoratief, zachte en trendy vachten brengen sfeer. De mooie vachten komen van eigen schapen omdat wij op de markt staan als slager. Alles van het schaap wordt verkocht, niets gaat verloren. Kom kijken en koop een schapenvacht in de schapenvachtwinkel in Elst bij Rhenen. 

Schapenvacht
Schapenvacht

Waar worden schapenvachten voor gebruikt?

Schapenvachten worden gebruikt als:

 • Woningdecoratie
 • Schapenvel voor baby
 • Schapenhuid voor de hond
 • Tegen doorliggen
 • Onder het zadel op de rug van het paard
 • Schapenvacht in de auto
 • Schapenvacht voor de camper
 • Vachten voor fotografie
 • Schapenvacht als Gadget, leuke gift
 • Wollen deken voor de warmte zoals een plaid of fleece deken
 • Fleece deken of kleed
Natuurlijk schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Schapenvachten kopen genoeg keuze

Door onze verkoop van vlees zijn er altijd veel vachten op voorraad. Alle foto’s die u ziet op deze pagina zijn te koop. Het is slechts een tipje van de sluier.  Bel Cathy 06-45754325 ☎️  voor een afspraak.

Decoratief schapenvacht kopen
Schapenvachten

Kom schapenvachten kopen

Schapenvacht kopen? Bezoek onze schapenschuur en vind direct een warm schapenvacht die past bij jouw interieur. Ruime keuze aan schapenvachten. Vachten kopen van Ikea of van onze eigen schapen? Kom zelf een schapenvacht uitzoeken en winkelen. U ziet dan de huidige voorraad.  Wij verkopen niet online omdat u dan het belangrijkste mist. Klanten uit Blaricum, Amsterdam Bloemendaal, Bussum, Laren en Hilversum kopen schapenvachten in Elst(U) bij Cathy.

Schapenvacht bruin grijs
Schapenvacht bruin grijs

Het is beter om zelf te zoeken, voelen en te ruiken voordat je een schapenvacht koopt. Schapenvachten kopen betekent inspiratie op doen voor uw wensen en woonstijl? Warm schapenvacht kopen is klimaatvriendelijk en bespaart u veel stookkosten. Ook koeienhuiden  kopen van eigen runderen vanaf € 190,- per stuk.

Schapenvacht Wit Special line XXL
Schapenvacht Wit Special line XXL

Schapenvacht  kopen bij Cathy

U kan bij Cathy schapenvachten kopen en zoeken gedurende 7 dagen per week, ook op zondag. Schapenvacht kopen gaat na een afspraak gemaakt te hebben. Volop keuze uit natuurlijke huiden en vlees van Cathy de zelf slachtende marktslager. Niets van de schapen gaat verloren. Alles van het schaap wordt verkocht.

Schapenvacht XXL
Schapenvacht XXL

Schapenvacht zoeken

Vanaf eerste week maart 2023 kan u via deze link schapenhuiden via You Tube vinden. De voorpret kan beginnen. Welke schapenvachten wilt u zien, voelen en kopen. Schapenvachten die u op You Tube ziet is een ijzeren voorraad aan schapenvachten die altijd aanwezig zijn. Kijk hier voor de huidige voorraad schapenvachten

Eigen schapen

Schapenvachten kopen van eigen schapen. Ook tegen doorliggen.

Unieke schapenvellen

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal.

Kom langs

7 dagen per week geopend op afspraak. Kom schapenvacht kopen.

Witte schapenvachten

Lees meer over witte schapenhuiden van eigen schapen

Grijze schapenvachten

Meer info grijze vachten van eigen schapen.

Multicolor vachten

Informatie over mixedcolor dikke schapenvachten van eigen schapen.

Schapenvacht
Schapenvacht

Schapenvachten kopen

We sparen de mooiste vachten op zodat u zelf op zoek kan gaan naar dat ene schapenvacht welke bij u past. Kiest u voor een langharig schapenhuid of voor een kortharig vacht? Wij hebben alle vachten in het assortiment. Schapenvachten kopen betekent zelf zoeken. Ook schapenvachten tegen doorliggen.

Onze schapenvachten bezichtigen

Voorraad schapenvachten te koop
Schapenvachten te koop

Onze schapenvellen verdienen het om bezichtigd te worden en dat is de reden dat wij nooit online een schapenvacht verkopen. Interieur opfrissen met schapenvellen die passen bij elke woonstijl. Schapenvacht bruin kopen is trendy. Bezoek onze schapenvachten.

Schapenvachten schoonmaken

U heeft een schapenvacht gekocht en u wil meer weten over het onderhoud en schoonmaken? Ga nooit een schapenvacht in de wasmachine doen. U mag een schapenvacht met een grove hondenborstel kammen. Heeft u een vlek op de schapenvacht? Gebruik uitsluitend een vochtige doe met iets driehoek groene zeep. Lees meer over schapenvacht schoonmaken.

Productieproces slachten en schapenvachten
Productieproces slachten en schapenvachten

Over ons

Wij staan sinds 1983 op de markt met vlees en vleeswaren. Sinds 2010 zijn wij echt alles gaan gebruiken van de koe en het schaap. U kan de dikke warme schapenvachten kopen op de markt en bij ons in de Schapenschuur te Elst (U). Met de gehele familie zorgen wij voor tevreden klanten. Bent u niet in staat om onze schapenschuur te bezoeken? Online schapenvacht kopen kan maar is niet onze keuze. U moet het schapenvacht zien, elk detail is belangrijk en kan u niet vanaf een foto zien. Maak een afspraak met Cathy van schapenvacht24 om een mooi schapenvacht uit te zoeken in de vachtenwinkel. Verkoop schapenvachten is 7 dagen per week op afspraak.

Schapenvachten
Schapenvachten

Schapenvachten van verschillende rassen

Welke schapenrassen gebruiken wij voor het vlees en de schapenhuiden?

 • Texelaar Schapenvacht
 • Kempische Schapenvachten
 • Heidenschaap Schapenhuiden
 • Jacobs Schapenvacht
 • Toscaanse Schapenvacht
 • Moeflon Schapenvellen

Voortreffelijke dikke warme schapenvachten kopen van eigen schapen. In de kleuren grijs, wit, bruin en Multicolor.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenhuiden te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen

Verkoop schapenvachten in de schapenschuur

Schapenvachten of koeienhuiden kopen bij Cathy van schapenvacht24.nl. Onze voorraad vachten zijn van jonge schapen en lammeren. Kom snuffelen in onze schapenschuur in Elst (U) 7 dagen per week of kom zoeken op de markt. Bel eerst Cathy voor een afspraak, 06-45754325.

Schapenvachten vervelen nooit

Natuurlijk schapenvacht kopen
Natuurlijk schapenvacht kopen

Schapenvacht gaat nooit vervelen omdat onze dikke vachten de kleuren aanpassen aan de weerssituatie. In de avond kleuren schapenvachten anders dan op de dag. Zoek schapenhuiden uit en bel Cathy van schapenvacht24.nl. Kijk ook even in onze fotogalerij.

Schapenvachten kopen voor de Camper

Heerlijk ontspannen rijden in de auto of de Camper? Schapenvachten voor de camper zijn een genot. U heeft minimaal schapenvachten nodig van 125 cm lang. Klik hier als je meer wil lezen over schapenvachten kopen voor de Camper.

Schapenvacht kopen
Schapenvacht kopen
Bruine schapenvacht
Hoe decoratieve woninginrichting en schapenvachten financieren?

Wilt u andere woninginrichting, verlichting, televisie, schapenvachten en koeienhuiden? Wilt u anders wonen? Weet je dat je dit kan financieren in de hypotheek als jij overwaarde hebt? De meeste mensen denken dat een hypotheek alleen op een woning kan zitten. U mag altijd een deel gebruiken voor huisstyling. Het enige is dat je de hypotheekrente niet mag aftrekken van de belasting. Het wordt een box 3 financiering. Overleg met je bank of adviseur als jij je huis wil restylen met mooie vachten, verlichting en of uitbouw. Steeds vaker gebruiken klanten de winst van bitcoins of andere crypto valuta om hun huis gezellig te maken. Een waardevaste investering, belegd met warme echte schapenvachten en koeienhuiden.

Veel gestelde vragen over schapenvachten

 

Worden schapen geslacht voor de vachten?

Cathy is marktslager en de schapen worden geslacht voor vleesverkoop op de markt. Alles van het schaap wordt verkocht sinds 1984. Van de huiden worden geweldige schapenvachten gemaakt die vervolgens in de schapenschuur en op de markt verkocht worden. Ook uit Amersfoort kome klanten kopen.

Wat zijn unieke schapenvachten?

Unieke schapenvachten zijn Toscaanse schapenvachten. Deze huiden zijn zo zacht en het schapenvacht heeft verschrikkelijk mooie natuurlijke kleuren. Deze vachten zijn verkrijgbaar tot 120 centimeter.

Hoeveel soorten schapenvachten zijn er te koop?

Wereldwijd zijn er meer dan 900 schapenrassen. In Nederland ongeveer 70 rassen. Cathy van schapenvacht24.nl verkoopt ongeveer 24 rassen omdat dit de mooiste schapenvachten zijn die mensen willen kopen.

Hoe maak ik een schapenvacht schoon?

U mag een schapenvacht buiten hangen om te luchten. Is een schapenvacht vuil gebruik dan Driehoek vloeibare groene zeep. Dep iets met warm water op de vieze plekken. Ga nooit een gekocht schapenvacht in de wasmachine of droger doen. Het is tevens mogelijk om met een stofzuiger de schapenvachten te zuigen op een lage stand. Vermijd fel zonlicht gedurende langere tijd.

Waarom is het beter om zelf schapenvacht uit te zoeken in jullie schapenschuur?

Elk schapenvacht heeft een verhaal, een uitstraling en is super zacht. Deze eigenschappen kan je op een foto niet zien. Online aankopen doen kan bij merkartikelen maar niet met natuurlijke schapenvachten. Koop schapenvachten nadat u zelf de zachtheid en het karakter heeft ervaart.

Wat zijn de meest verkochte schapenvachten?

De meest verkochte schapenvachten zijn de Toscaanse schapenvachten i.v.m. mooie natuurlijke kleur en de zachtheid.

Op de tweede plaats komen zowel de Texelse schapenvachten als de moeflons. Deze vachten worden gebruikt voor de camper of auto als stoelhoes. 

Maat schapenvachten afhankelijk voor gebruik

Schapenvachten kopen dan vooraf weten waar u het schapenvacht voor gaat gebruiken. Hieronder wat gebruiksdoeleinden met minimale afmetingen die nodig zijn. Check dit altijd voordat u een schapenvacht koopt.

 • Decoratief op stoel of bank, minimale maat 100 centimeter
 • Gebruik op stoel in auto, camper, minimaal 125 centimeter
 • Schapenvachten kopen voor op de vloer 90 cm tot 140 cm
 • Schapenvacht kopen tegen doorliggen minimaal 125cm

Hoe dikker schapenvachten zijn des te sterker. Texelse schapenvachten zijn oer sterk en dik. Koopt u echter een Toscaans schapenvacht die is dunner en is een uitzondering op wat ik hier boven heb geschreven. Toscaanse schapenvacht is sterk en heeft een bijzonder wild bruin en natuurlijk karakter. Schapenvachten kopen kan alleen als u zelf een keuze maakt en nooit online. U mist dan de beleving en de kleur is 100% anders. Bel Cathy voor een afspraak en kom schapenvachten kopen.

Koop geen schapenvachten

voor baby’s 

Koop geen schapenvachten voor baby’s in bed. Kinderen hebben het snel warm en ze kunnen oververhitten. Gebruikt u een schapenvacht voor een Maxi-Cosi, prima!

Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal en identieke kleur. Geen schapenvacht is hetzelfde en de juiste kleuren kan u niet op een foto zien. Verder is de zachtheid van een vacht belangrijk. Veel schapenvachten ogen geweldig maar zijn stug. Dat is de reden dat wij 7 dagen per week op afspraak open zijn om u de geweldige zachte schapenvachten tot 1,5 meter te laten zien. Prijzen vanaf € 60,-.

Wij staan als marktslager op de markt en slachten zelf. De mooiste vachten worden door ons geselecteerd en die worden vervaardigd tot een geweldig product.

Call Now Button