Groot assortiment zachte schapenvachten

Wij bieden betaalbare, echte schapenvachten van hoge kwaliteit. Het grootste aanbod, tegen eerlijke prijzen. Kom langs en vind direct een schapenvacht dat bij jouw interieur past.

Eigen schapen

Vachten van eigen schapen

Unieke schapenvachten

Elke vacht heeft zijn eigen verhaal

Kom langs

7 dagen per week geopend

Witte vachten

Lees meer over witte schapenvachten van eigen schapen

Grijze vachten

Meer info grijze schapenvachten van eigen schapen.

Multicolor vachten

Informatie over mixedcolor dikke schapenvachten van eigen schapen.

Baby op moeflon schapenvacht

Echte schapenvachten kopen

Schapenvachten kunt u bij ons kopen vanaf € 60,- per stuk. Het verhaal van onze schapenvachten. U moet onze vachten ruiken, zien, voelen en beleven. Elk vacht heeft zijn eigen verhaal vandaar dat wij onze echte schapenvachten niet online verkopen. Omdat wij als marktslager op de markt staan en zelf slachten zijn wij zelf de baas over de kwaliteit van het vlees. We sparen de mooiste schapenvachten op zodat u zelf op zoek kan gaan naar de vacht die bij u past.

Over ons

Wij staan sinds 1983 op de markt met vlees en vleeswaren. Sinds 2010 zijn wij echt alles gaan gebruiken van de koe en het schaap. U kan de schapenvachten kopen op de markt en bij ons in de Schapenschuur te Elst (U). Met de gehele familie zorgen wij voor tevreden klanten.

Schapenvacht voor openhaard

Schapenvachten van verschillende rassen

Welke schapenrassen gebruiken wij voor het vlees en de vachten?

  • Texelaar Schapenvachten
  • Kempische Schapenvachten
  • Heidenschaap Schapenvachten
  • Jacobs Schapenvacht
  • Toscaanse Schapenvacht
  • Moeflon Schapenvachten

Voortreffelijke dikke schapenvachten van eigen schapen te koop. In de kleuren grijs, wit, bruin en multicolor.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Verschillende schapenvachten op tafel

Kom langs in de schapenschuur

Schapenvachten kopen bij Cathy van schapenvacht24.nl. Onze voorraad schapenvachten zijn van jonge schapen en lammeren. Kom snuffelen in onze schapenschuur in Elst (U) 7 dagen per week of kom zoeken op de markt. Bel eerst Cathy voor een afspraak, 06-45754325.

Veelgestelde vragen

Wij slachten schapen en runderen en de mooiste schapenvachten houden wij apart om te laten bewerken door de familie. Schapen staan in Lith aan de Maas. Alles van een schaap wordt gebruikt, wij hebben uitsluitend dikke vachten met fantastische kleuren.

Grote vachten kosten € 60,- per stuk en de XXL schapenvachten kosten € 70.- per stuk. Verder hebben wij ook koeienhuiden van eigen slacht en vachten van wild. Wildhuiden zijn uit de collectie van winter 2020 – 2021.

Het onderhouden van schapenvachten gaat heel makkelijk. Koop een grove hondenborstel en kam daar de schapenvachten 2 keer per jaar mee. Na het kammen zal u zien dat de schapenvacht een tikkie andere kleur heeft. Door lichtinval in uw huis en het kammen ziet hij er net weer anders uit, een veelzijdig schapenvacht. Ook mag u het schapenvacht even in de sneeuw leggen of in de mist hangen gedurende een paar uur. Daarna uitkammen met grove hondenborstel en laten drogen. LET OP! Doe nooit een schapenvacht in de wasmachine, dat doet u ook niet met uw partner.

U moet de schapenvachten voelen, ruiken en beleven dat is de reden dat wij deze vachten niet online verkopen. U krijgt altijd een andere kleur dan op de foto. U moet ook zien hoe dik ze zijn en de hoogte van de wol. Het karakter en zuiverheid van het schaap vindt u terug bij u in huis. Een bezoekje aan ons bedrijf bezorgt u jarenlang plezier aan de schapenvachten. Bel altijd voor een afspraak.

Call Now Button