Groot assortiment zachte schapenvachten

Wij bieden betaalbare, echte schapenvachten van hoge kwaliteit. Goedkope zachte schapenvacht kopen, het grootste aanbod tegen eerlijke prijzen. Kom langs en vind direct een warm schapenvacht dat bij jouw interieur past.  Schapenvachten zoeken van eigen schapen. Inspiratie op doen voor de woonstijl⭐? Uitsluitend decoratieve dikke vachten vanaf € 60,- per stuk. Koeienhuiden  kopen van eigen runderen € 160,- per stuk. U bent 7 dagen per week welkom, bel gerust voor afspraak.

Eigen schapen

Vachten van eigen schapen

Unieke schapenvachten

Elke vacht heeft zijn eigen verhaal

Kom langs

7 dagen per week geopend

Witte schapenvachten

Lees meer over witte schapenvachten van eigen schapen

Grijze schapenvachten

Meer info grijze schapenvachten van eigen schapen.

Multicolor vachten

Informatie over mixedcolor dikke schapenvachten van eigen schapen.

Baby op moeflon schapenvacht

Echte schapenvacht kopen

Zachte schapenvachten kunt u bij ons kopen vanaf € 60,- per stuk. Het verhaal van onze schapenvachten. U moet onze schapenvacht ruiken, zien, voelen en beleven. Elk schapenvacht heeft zijn eigen verhaal vandaar dat wij onze echte schapenvachten niet online verkopen. Omdat wij als marktslager op de markt staan en zelf slachten zijn wij zelf de baas over de kwaliteit van het vlees. We sparen de mooiste vachten op zodat u zelf op zoek kan gaan naar dat schapenvacht welke bij u past. Kiest u voor een langharig schapenvacht of voor een kortharig vacht? Wij hebben alle vachten in het assortiment.

Ons schapenvacht bezichtigen

Onze schapenvellen verdienen het om bezichtigd te worden en dat is de reden dat wij nooit online een schapenvacht verkopen. Interieur opfrissen met schapenvachten die passen bij elke woonstijl. Schapenvacht bruin kopen is trendy.

Over ons

Wij staan sinds 1983 op de markt met vlees en vleeswaren. Sinds 2010 zijn wij echt alles gaan gebruiken van de koe en het schaap. U kan de schapenvachten kopen op de markt en bij ons in de Schapenschuur te Elst (U). Met de gehele familie zorgen wij voor tevreden klanten.

Schapenvacht voor openhaard

Schapenvachten van verschillende rassen

Welke schapenrassen gebruiken wij voor het vlees en de schapenvachten?

 • Texelaar Schapenvacht
 • Kempische Schapenvacht
 • Heidenschaap Schapenvachten
 • Jacobs Schapenvacht
 • Toscaanse Schapenvacht
 • Moeflon Schapenvachten

Voortreffelijke dikke warme schapenvachten van eigen schapen te koop. In de kleuren grijs, wit, bruin en Multicolor.

Klantbeoordeling 9.2

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Dat is terug te lezen in onze klantbeoordelingen.

Prachtige multicolor schapenvacht voor een betaalbare prijs. Voelt lekker zacht en warm aan. Erg blij mee!

Astrid

Contact opgenomen met Cathy. Al snel kon ik langskomen om de schapenvachten te bekijken. Heerlijke, zachte vachten en een goede service.

M. Janssen

Onze hond Bo is erg blij met de schapenvacht. Voor het kopen van een vacht beveel ik Schapenvacht24 dan ook van harte aan!

Miranda
Schapenvacht kado doen

Kom langs in de schapenschuur

Schapenvachten of koeienhuiden kopen bij Cathy van schapenvacht24.nl. Onze voorraad schapenvachten zijn van jonge schapen en lammeren. Kom snuffelen in onze schapenschuur in Elst (U) 7 dagen per week of kom zoeken op de markt. Bel eerst Cathy voor een afspraak, 06-45754325.

Schapenvacht te koop v.a. € 60,- per stuk

Schapenvachten te koop voor: 

 • Woningdecoratie
 • Schapenvacht voor baby
 • Schapenvacht voor de hond
 • Tegen doorliggen
 • Onder het zadel op de rug van het paard

Schapenvacht gaat nooit vervelen omdat onze dikke vachten de kleuren aanpassen aan de weerssituatie⭐. In de avond kleuren schapenvachten anders dan op de dag. Zoek schapenvachten uit en bel Cathy van schapenvacht24.nl. Kijk ook even in onze fotogalerij.

Bruine schapenvacht
Hoe decoratieve woninginrichting en schapenvachten financieren?

Wilt u andere woninginrichting, verlichting, televisie, schapenvachten en koeienhuiden? Wilt u anders wonen? Weet je dat je dit kan financieren in de hypotheek als jij overwaarde hebt? De meeste mensen denken dat een hypotheek alleen op een woning kan zitten. 

U mag altijd een deel gebruiken voor huisstyling. Het enig is dat je de hypotheekrente niet mag aftrekken van de belasting. Het wordt een box 3 financiering. Overleg met je bank of adviseur als jij je huis wil restylen met mooie vachten, verlichting en of uitbouw. Restylen voor € 10.000,- kost u ongeveer € 35,- per maand. 

Steeds vaker gebruiken klanten de winst van bitcoins of andere crypto valuta om hun huis gezellig te maken. Een waardevaste investering, belegd met warme echte schapenvachten en koeienhuiden.

Veelgestelde vragen

Schapenvacht kan je decoratief verwerken over een bank, stoel of op de vloer. Ook is er een rage op de schapenvachten voor in de tuinstoelen en voor in de tent of caravan. Vaak worden de dierenhuiden ook gebruikt in steigerhouten stoelen. Verder is een schapenvacht ideaal in autostoelen en rolstoelen alsmede naast het bed. Ook worden schapenvachten gebruikt tegen doorliggen. Een schapenvacht gaat levenslang mee als hij maar dik genoeg is. Cathy selecteert de vachten op kleur en dikte voordat ze gemaakt worden.

Een schapenvacht doe je 2 keer per jaar buiten luchten en eventueel met een matteklopper behandelen. Met een stofzuiger mag u zuigen op de laagste stand. Ook het borstelen van schapenvacht kan met een grove hondenborstel. Is een schapenvacht vies geworden dan mag u hem uitsluitend met groene zeep en iets water behandelen. Ga nooit een schapenvacht wassen in de wasmachine.

Call Now Button