Stoelhoes van schapenvacht

Schapenvacht als stoelhoes
Schapenvacht als stoelhoes voor auto

Dik warm schapenvacht voor de auto gebruiken als stoelhoes. Ontspannen autorijden en lekker zitten met de schapenvachten van Cathy van schapenvacht24.nl. Wij staan op de markt als marktslager en slachten zelf. De mooiste schapenvachten worden tot een geweldig decoratiestuk bewerkt. Veel klanten komen onze eigen schapenvachten uitzoeken voor de autostoel. Zie hieronder de vachtenspanners voor bevestiging. In een handomdraai vast.

Schapenvacht bevestigen in auto
Schapenvacht bevestigen in auto
  1. Decoratie en warmte op een stoel of bank
  2. Gebruik als stoelhoes in auto
  3. Voor de openhaard
  4. Op slaapkamer
  5. Tegen doorliggen of voor in rolstoel

Ontspannen autorijden met schapenvacht als stoelhoes

Schapenvacht voor autostoel
Schapenvacht voor autostoel

Of u nu veel of weinig in de auto zit? Met een schapenvacht als rustpunt en ondersteuning in de autostoel zit u comfortabel. Lange reizen worden aangenamer. De dikste schapenvachten bewaren wij voor klanten die een schapenvacht voor in de auto zoeken. Pak de auto en kom zelf uitzoeken 7 dagen per week op afspraak.

Comfortabel en ontspannen rijden met schapenvacht

Schapenvacht voor auto
Schapenvacht voor auto

Een schapenvacht voor de auto is er niet alleen voor de warmte. Ontspannen en comfortabel rijden als u een vermoeide of pijnlijke rug heeft. De duurste automobiel kan qua zit niet tippen aan een auto met volledig passend origineel onbewerkt schapenvacht.

Als stoelhoes voor de auto worden de de volgende schapen gebruikt

  • Moeflon schapenvachten
  • Texelaar schaap
  • Drents heideschaap
  • Zwartbles
  • Schoonebeeker

Onze schapen worden niet geslacht voor de vachten. Wij slachten de schapen voor vleesverkoop op de markt. Niets van het schaap gaat verloren. Sinds de jaren tachtig laten wij de vachten tot een geweldig product maken. Een schapenvacht voor de autostoel als hoes is geen luxe. Het zit fantastisch en moet je ervaren als je dagelijks ritjes met de auto maakt.

Schapenvacht als stoelhoes uitzoeken

Maak altijd een afspraak met Cathy als u een schapenvacht wil kopen voor in de auto. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten zijn wij niet altijd thuis. Neem de auto mee en kijk hoe geweldig de vacht staat. Schapenvacht voor in een camper is ook steeds meer actueel. Autorijders hebben de weg gevonden naar Elst (U) gemeente Rhenen. U kan 7 dagen per week terecht bij Cathy van schapenvacht24.nl.

Een schapenvacht als stoelhoes uitzoeken
Een schapenvacht als stoelhoes uitzoeken
Wordt een schapenvacht als stoelhoes uitsluitend gebruikt omdat het lekker warm is?

Een stoelhoes van een schapenvacht wordt gebruikt voor de comfortabele zit en de rust in de rug. Het werkt zowel verkoelend als verwarmend. Een schapenvacht heeft een zelfregulerende functie.

Ik wil graag schapenvachten als stoelhoes voor in de auto , hoe nu verder?

Maak een afspraak met Cathy en bekijk de vachten allemaal. U kan de zachtste schapenvacht uitzoeken en passen. U kan 7 dagen per week terecht maar wel een belletje omdat wij zelf slachten en op de markt staan.
Schapenvachten van eigen schapen

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button