Logo Schapenvacht24

Texels Schapenvacht

Texelse schapenvachten zijn oersterke schapenvachten die niet alleen voor de warmte en decoratie gebruikt worden. Vaak wordt een Texels schapenvacht gebruikt voor:

  1. in de camper
  2. in de auto
  3. in de tent
  4. in de caravan
  5. Tuinmeubels bij veranda of overkapping
Texels schapenvacht voor tuinmeubels
Schapenvacht wit
Texels schapenvacht kopen

Texels schapenvacht is slijtvast en degelijk. Het zit heerlijk comfortabel op de lange ritten voor de auto en de camper. Texelse schapenvachten zijn niet de enigste sterke schapenvachten. Moeflon schapenvacht en IJslandse schapenvachten zijn ook oerdegelijk en lekker warm.

Welke kleuren schapenvachten hebben Texelse schapen?

De meeste liefhebbers van schapenvachten denken dat een Texelaar uitsluitend een wit schapenvacht heeft. Ik ga u verklappen dat Texelaars ook schitterende Blauwe en zwarte schapenvachten hebben. U kan dat lezen bij het stamboek van de Texelaars.

Is Texels schapenvacht duur in aanschaf?

Wij (Cathy van schapenvacht24 en familie) slachten zelf schapen en runderen. Wij staan op de markt als marktslager en verkopen vlees en vachten. Omdat de schapenvachten allemaal van eigen schapen komen zijn de schapenvachten niet duur.

Texelse schapenvacht kopen

Prijzen vanaf € 60,- voor een Texels schapenvacht tot € 85,-. Prijzen zijn afhankelijk van de lengte en de dikte. Zijn de vachten erg dik dan zijn ze iets duurder. Het looien van vachten duurt wat langer. Als u een schapenvacht koopt dan betaald u de arbeid. Een schapenvacht op zich kost nog geen € 2,- per stuk.

Tussen wit en wit zit veel verschil

Let goed op. Welk schapenvacht u ook wil kopen, er zit veel verschil tussen de ene witte schapenvacht uit Texel en de andere witte vacht. Sterker nog, er is geen een schapenvacht hetzelfde qua model en kleur. Quasi kan je Texelse schapenvacht wel uitzoeken maar vachten zijn een natuurproduct.

Wat zijn de kenmerken van een Texels schapenvacht en zijn deze duurder dan andere schapenvachten?

Kenmerk van een Texels schapenvacht is dat deze vacht oersterk is en veel wordt gebruikt in Campers, auto’s en voor tuinmeubels als hoes. Ze zitten verschrikkelijk lekker en zijn ergonomisch zeer verantwoord. Schapenvacht van een Texelaar heb je vanaf € 60,- tot € 85,-.

Kan je een Texelse schapenvacht ook online kopen?

Überhaupt welk schapenvacht je ook koopt, ga nooit online een schapenvacht kopen. Schapenvachten moet je zien en voelen hoe zacht ze zijn. Op een foto voel je en ruik je ze niet. Verder wijken de kleuren 50% af van de werkelijkheid. Dit geld zeker voor Texelse schapenvachten. In het licht zien ze er anders uit dan in het schemer. Dat is ook de charme van het Texels schapenvacht.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button