Toscaanse schapenvachten

Een Toscaans schapenvacht is geweldig om te zien en te voelen. Als je het over zachtheid en nostalgie hebt? Of heb je het over landelijk wonen? Toscaanse schapenvachten zijn kortharige schapenvachten die zowel in een klassieke als moderne woninginrichting niet misstaat.

Toscaanse schapenvachten zuiver zacht.

Toscaanse schapenhuiden bijsnijden

Toscaanse schapenhuiden bewerken

Zoals u hierboven op de foto ziet komen ze net uit de pers. Deze schone mooie huiden moeten nog bijgesneden worden. Het bijsnijden van vachten geschied met de hand. Het bewerken van Toscaanse schapenhuiden komt de vacht ten goede. Dit kortharig schapenvacht is zachter dan zacht en warmer dan warm.

Bijgesneden Toscaans schapenvacht
Toscaans schapenvacht

Toscaans schapenvel kan je niet online kopen

Hierboven ziet u een op maat uitgesneden Toscaans vacht. Cathy van schapenvacht24 nodigt u uit om alle vachten te komen bekijken, voelen, ruiken en beleven. Zulke mooie schapenhuiden kan u niet online kopen. Wij hebben klanten uit geheel Europa die onze eigen vachten van eigen schapen uitzoeken.

Welke maten en prijzen hebben Toscaanse schapenvellen?

Toscaanse schapenvachten
Toscaanse schapenvachten

Toscaanse schapenhuiden hebben wij vanaf 80 cm. tot 120 cm. Prijzen zijn van € 60,- tot € 95,- per vacht. Schapenvachten die wij het meeste verkopen zijn:

  1. Texels schapenvacht
  2. Toscaans vacht
  3. Moeflon vacht

Omdat Toscaanse huiden superzacht aanvoelen zijn ze geschikt voor in de camper op de bestuurders stoel. Je hebt er dan alleen 4 nodig. Je moet deze mooie huiden echt zien en voelen.

Toscaanse vachten uitzoeken op afspraak

Toscaanse schapenvachten uitzoeken

U bent 7 dagen per week welkom op afspraak. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten moeten wij uw en onze tijd goed inplannen. Cathy, Lex of Jesper helpen u met onze schapenhuiden. Bel Cathy 06-45754325.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button