Logo Schapenvacht24

Toscaanse schapenvachten

Een Toscaans schapenvacht is geweldig om te zien en te voelen. Als je het over zachtheid en nostalgie hebt? Of heb je het over landelijk wonen? Toscaanse schapenvachten zijn geweldig om te zien en te voelen.

Toscaanse schapenvachten zuiver zacht.

Toscaanse schapenhuiden bijsnijden

Zoals u hierboven op de foto ziet komen ze net uit de pers. Deze schone mooie huiden moeten nog bijgesneden worden. Het bijsnijden van schapenvachten geschied met de hand.

Bijgesneden Toscaans schapenvacht
Toscaans schapenvacht

Hierboven ziet u een op maat uitgesneden Toscaans schapenvacht. Cathy van schapenvacht24 nodigt u uit om alle Schapenvachten te komen bekijken, voelen, ruiken en beleven. Zulke mooie schapenhuiden kan u niet online kopen. Wij hebben klanten uit geheel Europa die onze eigen vachten van eigen schapen uitzoeken.

Welke maten en prijzen hebben Toscaanse schapenvachten?

Toscaanse schapenvachten
Toscaanse schapenvachten

Toscaanse schapenhuiden hebben wij vanaf 80 cm. tot 120 cm. Prijzen zijn van € 60,- tot € 95,- per vacht. Schapenvachten die wij het meeste verkopen zijn:

  1. Texels schapenvacht
  2. Toscaans schapenvacht
  3. Moeflon schapenvacht

Omdat Toscaanse huiden meestal rond 1 meter lang zijn zijn deze vachten niet geschikt voor de camper. Ongeveer 12% van de vachten zijn 120 cm lang en die zijn geschikt voor in de camper op de bestuurders stoel.

Schapenvachten kopen op afspraak

Toscaanse schapenvachten uitzoeken

U bent 7 dagen per week welkom op afspraak. Omdat wij op de markt staan en zelf slachten moeten wij uw tijd goed inplannen. Cathy, Lex of Jesper helpen u met onze schapenvachten. Bel Cathy 06-45754325

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button