An duo lorem altera gloriatur. No imperdiet adver sarium pro. No sit sumo lorem. Mei ea eius elitr consequ untur. In mel aeterno.
1-677-124-44227

184 Main Collins Street | West Victoria 8007

Follow us on Social media

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin.

Top

Witte schapenvacht kopen

Witte schapenvachten te koop

Schitterende witte schapenvacht kopen vanaf € 55,- per stuk. Elke schapenvacht heeft zijn eigen verhaal. Geen enkele vacht is het zelfde. Bel ons snel voor een afspraak en kom snuffelen in onze schapenschuur.

Witte schapenvacht kopen

Witte schapenvacht kopen

Witte schapenvachten te koop op afspraak

Graag altijd even bellen voor een afspraak. Wij verzenden geen vachten omdat u op een foto een schapenvacht echt niet kan beoordelen. Hoe is de dikte van het schapenvacht. Hoe is de schittering van de schapenvacht. Welk lamsvel is het dikste. Hoe dikker de schapenvacht hoe beter de kwaliteit. Elk schapenvel heeft een verhaal. Welk verhaal vindt u het mooiste. Onze witte schapenvachten kopen is garantie dat u slaagt. U heeft het vacht kunnen ruiken, voelen en beleven.

Witte schapenvachten te koop

Witte schapenvachten te koop

Witte schapenvachten te koop voor in de bank

Kom die schitterende dikke vachten bij ons bezichtigen in de schapenschuur. We hebben witte schapenvachten te koop vanaf € 55,- per stuk. Uw hele zitkamer fleurt op bij al 1 of 2 mooie klassieke witte schapenvachten. U weet nu al veel over onze vachten. Wilt u ook meer weten over ons?

Witte schapenvacht kopen voor in de bank

Witte schapenvacht kopen voor in de bank

Witte schapenvachten te koop tijdens open huis

Zie onze agenda voor de data van het open huis.  Komen de open huis dagen u slecht uit? Maak snel met Cathy een afspraakAls u onze schapenvachten in de handen heeft kan u begrijpen waarom wij geen webshop hebben. U vindt het namelijk al moeilijk genoeg om een lamsvacht of schapenvacht zelf uit te zoeken. Uiteraard hebben wij ook andere kleuren schapenvachten. Op 01-12-2018 nieuwe partij grijze schapenvachten binnen gekomen. Ook voor kalfshuiden kan u bij ons terecht.

 

Goedkope witte schapenvachten kopen

Goedkope witte schapenvachten kopen

 

Witte schapenvacht kopen voor de baby

Ook voor op de commode of aan de wieg zal een witte schapenvacht fantastisch staan. Wij hebben veel zwangere vrouwen als klant. Witte schapenvellen zijn voor de babykamer hot. Ook worden de witte schapenvachten gebruikt als matras voor in de kinderwagen. Kom witte schapenvachten kopen bij ons in de schapenschuur. U kan bij ons dagelijks een afspraak maken om te komen kijken.

Kom witte schapenvacht kopen

Kom witte schapenvacht kopen

Witte schapenvachten te koop

Reeds jaren zetten wij witte schapenvachten te koop voor een betaalbare prijs. Vanaf € 55,- bieden wij onze schapenhuiden aan. Onze witte schapenvachten worden ook veel verkocht voor op het terras in de tuin. Veel klanten hebben eigen steigerhouten meubels gemaakt of gekocht. Met een schitterende witte schapenvacht er in is het buitengevoel compleet en natuurlijk.

 

 Betoverend assortiment witte schapenvachten van eigen schapen

Maak snel een afspraak met Cathy in Elst gemeente Rhenen. Bekijk ook onze huidige voorraad  schapenvachten in Elst (U) op YouTube. U bent van harte welkom in onze schapenschuur en kom een witte schapenvacht kopen.